Dragoste

#locuinta #sex #relatie #propunere #trai in doi

Ti-a propus sa va mutati impreuna? 7 motive pentru care sa accepti

Partenerul ti-a propus sa va mutati impreuna? Inainte sa amani marele eveniment, analizeaza cu atentie principalele motive pentru care ar fi bine sa accepti oferta lui. In ciuda temerilor justificate despre impartirea responsabilitatilor, beneficiile sunt si ele consistente, la nivel emotional si sentimental.

Incearca sa vezi partea plina a paharului, in privinta traiului in doi pentru ca, din fericire, exista suficiente motive sa spui "DA".


Vei economisi bani


Chiar daca cel mai important lucru este ca vei fi mereu alaturi de persoana pe care o iubesti, faptul ca bugetul tau va fi mai putin afectat, este un motiv bun pentru care sa te muti impreuna cu partenerul. Este evident ca este mai rentabil sa imparti o chirie cu cineva, decat sa o platesti singur. In plus, toate cheltuielile de intretinere se vor imparti in mod egal, iar cardul tau va fi mai plin decat inainte.


Vei economisi timp


Analizeaza cat de mult timp pierzi pe drum sau in fata oglinzii, pentru o intalnire cu el/ea? Locuind la aceeasi adresa, veti avea ragaz suplimentar pentru multe lucruri de care sa va bucurati impreuna. Poti investi acest timp in activitati care sa te relaxeze sau care sa te ajute sa dezvolti!


Vei fi mai relaxat


Din momentul in care locuiti impreuna, cu siguranta intervine o anumita relaxare, astfel ca nu trebuie sa mai stai cu grija ca trebuie sa arati tot timpul impecabil, ca trebuie sa te gandesti la ce restaurante sa mergeti, ca este necesar sa acorzi atat de multa atentie unor detalii care isi pierd din importanta dupa luni sau ani de relatie.Daca obisnuiti sa stati impreuna, pana tarziu, chiar si in timpul saptamanii, cu siguranta stai cu grija faptului ca trebuie sa pleci acasa. In acest fel, nu te poti relaxa si distra suficient.

 

Vei face mai mult sex


Atunci cand locuiesti cu partenerul, partidele de sex vor fi mai dese, dar la fel de intense. In plus, cand locuiti impreuna, ai sansa de a face noptile mai picante, de a pregati tot felul de surprize, fara sa stai cu grija ca esti presat de timp sau de alti factori adiacenti.


Vei avea mai multa liniste


In momentul in care locuiti in case separate, ai putea sta cu grija faptului ca nu stii cand el/ea ajunge acasa, daca doarme, daca se gandeste la tine etc. Locuind in aceeasi casa, toate aceste nelinisti dispar si se asterne sentimentul de siguranta, care este cu adevarat important pentru o relatie frumoasa, sanatoasa si implinita.


Iti vei cunoaste mai bine partenerul


Atunci cand locuiesti in aceeasi casa cu persoana iubita, ii vei observa toate tabieturile si ii vei cunoaste toate secretele. Aceste lucruri ajuta la consolidarea unei relatii. Totusi, chiar daca sunt anumite lucruri care nu iti plac, ar fi bine sa eviti sa incerci sa le schimbi.

Lasa compromisurile pentru mai tarziu, dupa cateva luni de convietuire. Chiar si asa, ar fi bine ca incerci sa ii atragi atentia partenerului sau sa faci schimbarile intr-un mod cat mai subtil, astfel incat el sa nu simta ca spatiul sau ii este invadat in totalitate si ca deja apar problemele.
 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din dragoste

Expertul Acasa.ro, psiholog Elena Done: Identitatea de sine

Experti Familie & Relatii

Expertul Acasa.ro, psiholog Daniela Nicoleta Dumitrescu: 10 ani in plus sau 10 ani cu plusuri?

Experti Familie & Relatii

Expertul Acasa.ro, psiholog Daniela Nicoleta Dumitrescu: Copiii nu trebuie sa fie atenti, copiii trebuie sa fie curiosi!

Experti Familie & Relatii

Sfatul expertului

Top

Sfatul expertului