Dragoste

#cadouri #minciuna #sex #relatie #semne ca minte

Iubitul tau te minte? Iata ce il da de gol!

Cum sinceritatea neintinata este ca o pasare rara pe cerul indragostitilor, ai banuit si tu cel putin o data ca iubitul tau te minte. Poate a facut-o pentru a evita o situtie neplacuta sau pentru a se eschiva de la "polita" pe care trebuia sa o plateasca in contul tau. Indiferent de circumstante, poti sa deduci minciuna din spusele sale, dar si prin cateva gesturi care il dau de gol.

In cele mai multe cazuri, barbatii au tendinta sa afiseze comportamente "standard" cand au ceva de ascuns fata de partenera de viata. Iata ce il da de gol pe iubitul tau, atunci cand te minte!


Se poarta mai frumos decat de obicei


Iti cumpara flori, cadouri, te scoate in oras, desi aceste lucruri nu mai faceau parte din "programul" vostru de ceva vreme? Faptul ca se poarta mai frumos, ca te alinta si rasfata mai mult decat in mod obisnuit, ar putea insemna ca iti ascunde ceva si ca se simte vinovat in acest sens.

Totusi, evita sa devii excesiv de suspicioasa si consideri ca un gest frumos, facut din senin, inseamna in mod necesar ca te minte. Semnele de intrebare ar putea sa apara doar dupa ce gesturile sunt multiple si continue. Chiar si atunci, ar trebui sa investighezi situatia, fara sa ii aduci acuzatii.


Intra prea mult in detalii


Iti povesteste anumite lucruri, insa iti ofera prea multe detalii? Barbatii au tendinta sa fabuleze pentru a fi "acoperiti", iar in situatia in care li se adreseaza diverse intrebari ulterior, ei au uitat deja amanuntele nascocite. In general, cu cat oamenii ofera mai multe detalii, cu atat se cufunda mai mult intr-o situatie care nu le este favorabila.


Nu te priveste in ochi


Atunci cand mint, oamenii evita sa se uite in ochii tai, deoarece se simt coplesiti de sentimentul de vinovatie. Daca si iubitului tau i se pare dificil sa te priveasca in ochi atunci cand ii ceri explicatii pentru lucruri care ti se par greu de crezut, poate ar trebui sa iti pui cateva semne de intrebare si sa te indoiesti de faptul ca ceea ce iti spune el este real.


Detaliile povestii lui se schimba


In urma cu cateva zile ti-a povestit ca a fost cu prietenii intr-un bar, iar acum a schimbat detaliile relatarii si ti-a spus ca de fapt a fost acasa la unul dintre baieti? Daca incepe sa se incurce in detalii si sa uite ce ti-a spus, in mod clar a inventat o poveste doar pentru a-ti ascunde un lucru care ar putea sa te enerveze foarte mult.


Limbajul corpului spune altceva


Tine mainile incrucisate, evita sa te priveasca in ochi, isi atinge tot timpul nasul sau lobul urechii? Psihologii sustin ca oamenii care au astfel de gesturi atunci cand iti povestesc ceva, in mod cert ascund detalii importante.


Se enerveaza din senin


Atunci cand mint si se simt incoltiti, oamenii au tendinta sa atace pentru a distrage atentia de la greseala lor. Daca el se enerveaza sau incearca sa te faca sa te simti prost pentru lucruri care nici nu merita luate in considerare, foarte probabil incearca sa ascunda ceva.


Se poarta diferit


Un om care se simte vinovat si care nu se simte confortabil cu ideea ca trebuie sa se ascunda, sa se fereasca, va avea intotdeauna un comportament diferit, bizar. Este adevarat ca poate fi vorba si de oboseala sau stres, insa daca acest tip de comportament dureaza mai mult de o zi, probabil ar trebui sa incerci sa afli daca s-a intamplat ceva.
 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din dragoste

Expertul Acasa.ro, psiholog Elena Done: Identitatea de sine

Experti Familie & Relatii

Expertul Acasa.ro, psiholog Daniela Nicoleta Dumitrescu: 10 ani in plus sau 10 ani cu plusuri?

Experti Familie & Relatii

Expertul Acasa.ro, psiholog Daniela Nicoleta Dumitrescu: Copiii nu trebuie sa fie atenti, copiii trebuie sa fie curiosi!

Experti Familie & Relatii

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, psiholog Daniela Nicoleta Dumitrescu: A sti sa fii cu tine insuti

Expertul Acasa.ro, psiholog Daniela Nicoleta Dumitrescu

Pune o intrebare

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, psiholog Daniela Nicoleta Dumitrescu: Conflictul dintre generatii a devenit… „razboi”

Expertul Acasa.ro, psiholog Daniela Nicoleta Dumitrescu

Pune o intrebare