Dragoste

#pregatiri #valentines day #ziua indragostitilor #cadouri

Intra in atmosfera romantica de Valentine's Day!

Au mari ramas cateva saptamani pana la Ziua Indragostitilor. Daca nu ai gasit cadoul perfect pentru persoana iubita, nu trebuie sa-ti faci griji. Lasa-te inspirat de tematica lunii: trandafiri rosii si multa pasiune.

Tine cont ca in iubirile profunde, adevarate, cuvintele devin sarace atunci cand vor sa exprime trairile inimii. Atunci doar faptele vorbesc de la sine. Sarutarile, mangaierile, sperantele si visurile indragostite prind viata in culori vibrante si scene romantice, presarate cu trandafiri superbi. Pasind mana in mana printre flori, aduceti un omagiu dragostei voastre, va creati propriul portret unic al fericirii, libertatii si iubirii fara de sfarsit.

Noua colectie Sabon pentru Valentine's Day reinterpreteaza cu duiosie clasica tema ce aduce impreuna doua eterne motive romantice: trandafirii, simbol universal al iubirii impartasite, si pictura in ulei, arta ce conserva eternitatea celor mai frumoase povesti in doi.

Rose Splash – Povestea din spatele unei arome

Aroma exclusiva Rose Splash, ce invaluie noua colectie, surprinde perfect paradoxul captivant al trandafirului: clasic, dar mereu actual, capabil si astazi sa cucereasca inimi precum in trecut. Secretul vesnicei sale puteri de seductie sta in mirosul hipnotic, intens, misterios al petalelor catifelate ce pot crea o atmosfera de vis, careia niciun suflet romantic nu-i poate rezista. Aroma inconfundabila a trandafirilor creeaza momente speciale, ce dainuiesc in amintire. Pur si simplu, nu s-a nascut inca un simbol mai puternic al pasiunii si devotamentului.

Trandafirii vorbesc inimii – set cadou

Nu exista o cale mai buna de a face un suflet sa tresalte si de a-ti dezvalui dragostea si emotiile. Celebreaza iubirea in toata gloria ei, cu acest set trio de lux cu parfum de trandafiri, ce vorbeste pe limba inimii tale!

Ulei de dus SABON, ulei de corp si scrub pentru corp, toate intr-o editie limitata senzuala, aromate cu Rose-Splash. Darul perfect pentru gusturi fine.

Contine:

  • Ulei de dus 330 ml
  • Scrub de corp 200 g
  • Ulei de corp 100 ml

Ulei de dus

Adoratul nostru ulei de dus s-a gatit de sarbatoare si e gata pentru rasfat de Valentine's Day, prin acest design unic, editie limitata – va fi cu siguranta dragoste la prima vedere.

Combinatia bogata de uleiuri de masline, avocado, jojoba si germeni de grau lasa in urma sa o piele moale, bine hidratata si parfumata senzual.

Scrub de corp

De Valentine's Day, arata-ti iubirea rasfatandu-te cu Rose-Splash Body Scrub, o adevarata terapie spa intr-un singur produs. imbogatit cu un amestec de saruri pure de la Marea Moarta si uleiuri naturale, lasa pielea reinnoita si mai catifeltata decat o petala de trandafir.

Ulei de corp

Desfata-ti trupul cu aceasta captivanta editie limitata a clasicului nostru ulei de corp, imbracat acum superb, in rosul inimii indragostite. Lasa o picatura din aroma senzuala de trandafiri sa-ti alinte corpul, caci vine insotita de un amestec de sase uleiuri naturale ce pastreaza hidratarea pielii, facand-o moale si matasoasa la atingere – acea persoana speciala din viata ta va aprecia cu siguranta efectul seducator.

Bulgare mineral

Trebuie sa-l ai de Valentine's Day, caci se anunta o baie romantica. imparte momentul de relaxare si rasfat cu jumatatea ta si lasati infuzia de saruri delicate si trandafiri sa va incante simturile si sa va aprinda pasiunea. Pe masura ce se bulgarele se dizolva in apa calda, veti fi placut surprinsi de sapunul in forma de inima rosie pe care-l ascunde inauntrul sau.

Lumanare parfumata

imparte cu alesul inimii tale un moment tandru, imbratisati-va si impartasiti-va dragostea la lumina unei lumanari parfumate precum cea din noua colectie, in editie speciala, gazduita de un superb recipient in forma de floare. Lasati aroma romantica de trandafiri sa umple camera si sa va insoteasca gandurile.

Dupa ce viata lumanarii de ceara ia sfarsit, poti refolosi splendidul ambalaj de metal pentru a depozita bijuterii pretioase sau alte mici obiecte. Lumanarea este confectionata din ceara ecologica, biodegradabila, ce poate arde 25 de ore in sir.

Pernuta parfumata

Dragostea pluteste in aer... in aerul din dulapul tau. Asaza aceasta pernuta in dressing, intr-un sertar sau atarn-o undeva printre haine, pentru a le imprumuta parfumul ei ispititor, de roze.

Produse noi, lansate odata cu colectia de Valentine's Day

Scrub pentru buze, 15 g

Da vina pe vremea rece, dar cand buzele ti se usuca si se crapa, protejeaza-le cu noul scrub Sabon destinat lor, ce va indeparta pielea uscata si afectata de ger si va permite balsamului tau de buze sa actioneze in profunzime, vindecand tesutul si redandu-i finetea.

Rezultatul? Buze mai catifelate, mai suple si mai pregatite pentru sarut.

Spray pentru perna 50 ml

Infuzat cu lavanda naturala, musetel si uleiuri esentiale de paciuli si vetiver, acest spray pentru perna creeaza in dormitor o altmosfera calma si calda, ce te va ajuta sa te relaxezi, pentru a adormi usor si profund. Aplica pe asternuturi si un pic in aerul de deasupra patului si lasa aroma linistitoare de lavanda sa se raspandeasca si sa ispiteasca somnul bun.

Kit de calatorii pentru barbati

Sa gasesti cadoul ideal pentru el poate fi dificil, in special de Valentine's Day. Nu vei da gres insa cu acest kit de calatorie – cadoul perfect pentru barbatii activi si dornici de confort si ingrijire premium oriunde ar pleca.

Contine:

  • sampon, 30 ml
  • Ulei de dus, 30 ml
  • Aftershave crema, 30 ml

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din dragoste

Expertul Acasa.ro, psiholog Elena Done: Identitatea de sine

Experti Familie & Relatii

Expertul Acasa.ro, psiholog Daniela Nicoleta Dumitrescu: 10 ani in plus sau 10 ani cu plusuri?

Experti Familie & Relatii

Expertul Acasa.ro, psiholog Daniela Nicoleta Dumitrescu: Copiii nu trebuie sa fie atenti, copiii trebuie sa fie curiosi!

Experti Familie & Relatii