Dragoste

#cadouri femei #cadouri

Cadouri care aduc bucurie femeilor din viata ta

Luna februarie este oficial luna iubirii. Luna emotiei si a fluturilor in stomac, luna in care ne declaram oficial dragostea fata de persoana iubita. Poate multi dintre voi nu celebreaza aceasta sarbatoare (si pe buna dreptate), dar femeile asteapta o atentie de la barbati, si nu neaparat un cadou, ci o confirmare a iubirii venita din partea iubitului sau sotului.

Cum ai putea tu, barbatul vietii ei, sa-i arati ca o iubesti printr-un cadou bine ales? Iata ce ne recomanda expertii in cadouri de la iLUX.ro!

1. Fii atent la nevoile ei

  • Iubituleeeeee, nu mergem nicaieri!
  • De ce? iubita mea
  • Mi-am rupt o unghieeeee

Cum sa nu iti aduci aminte de aceasta situatie, ce-i drept, s-a intamplat o singura data, dar ai avut nevoie de multa mobilizare de forte, ca s-o convingi pe iubita ta sa mergeti la cina la parintii tai, chiar si cu unghia rupta. Din simplul motiv ca iubita ta isi face unghiile la salon (ca mai toate femeile, de altfel) si nu avea la indemna intrumentele necesare pentru a indrepta situatia pe loc.

Ei bine, acum stii ce are nevoie (nici macar ea nu stia) si stii cum sa o surprinzi cu un cadou prin care sa-i arati nu doar ca o iubesti, ci si ca esti atent la nevoile ei. Iar femeiele apreciaza asta. Mult.

O trusa de manichiura oferita cadou iubitei tale poate fi cadoul castigator, si pentu ea, dar mai ales pentru tine, in astfel de situatii, cum e cea de mai sus. Poti sa-i inserezi si un mesaj special: "Iubita mea, tu esti frumoasa oricum, dar aceasta trusa de manchiura te va ajuta sa fii gata chiar si in cele mai critice momente! Te iubesc!".

Nu doar ca atentia este flatanta, dar ii vorbeste iubitei tale despre sentimentele tale. Pentru mai multe idei inspirate de cadouri pentru iubita, te asteptam pe iLUX.ro!

2. Fa-i un cadou surpriza, un cadou la care nu se astepta

Suprizele- ohhh, femeile le adora, doar daca sunt placute!

"Iubitule, stii ce vreu la ziua mea, da?"

Vine ziua ei si stii cat isi doreste un catel. Intrebarea de-aseara ti-a confirmat ca isi asteapta cadoul mult dorit. Insa stai, cum sa i-l oferi, cand vrei sa-i faci o surpriza? Ideea ti-a venit, cand ai vazut un glob pamantesc bar. Stii ca nu se asteapta la un astfel de cadou (desi ti l-ai dori chiar tu), si stii perfect unde ii vei ascunde supriza pufoasa.

Surpriza din glob

Dimineata devreme, de ziua ei, o trezesti cu un buchet de trandafiri si ii spui ca o asteapta cadoul in sufragerie. Sigur se asteapta la ceva mic si blanos, iar surpriza va fi mare cand va vedea globul pamantesc bar in sufragerie. Cu funda si tot tacamul :D. Fata ei suparata nu ti-e deloc straina, tu stiind ce urmeaza ii faci video cu telefonul. Ea insa se supara si mai mare. Iubito, dar nu am spus ca acesta este pentu tine. Ia vezi ce-i inauntru. De la plans la ras nu e decat un singur pas? Imediat ce-a deschis si a vazut ca acolo se ascunde un blanos mic si alb, exact ce isi dorea. Asta da surpriza!

3. Ofera-i ceea ce stii ca isi doreste!

Ce-si doreste sotia ta? O intrebare deloc usoara, ai putea spune. Chiar daca esti zi de zi langa ea, chiar daca va cunoasteti de atata timp, nu e usor sa o suprinzi cu ceva ce isi doreste. Poate o bijuterie, poate o poseta sau mai bine, rochia pe care a vazut-o in vitrina? Sunt multe lucruri care i plac, dar deja a ajuns la maturitatea propriilor alegeri, face propriile alegeri din tot ce isi doreste. Sotia ta isi doreste multe lucruri. Dar tu trebuie sa alegi pe acela pe care si le doreste cu adevarat si care i-ar aduce o bucurie mare. Daca ii cumperi des bijuterii, atunci sigur se va bucura sa primeasca un loc unde sa le pastreze – o caseta de bijuterii. Daca este mare amatoare de genti, o geanta din piele pictata manual i-ar aduce o bucurie in plus, iar daca este genul care se inconjoara de lucruri frumose, o decoratiune inedita de la Antartidee poate fi cadoul cu care o vei da pe spate. Sa oferi bucurie femeii iubite, la prima vedere, poate parea dificil, insa cu atentie, creativitate si un strop de umor, nu pare sa fie chiar atat de greu sa-i aduci o bucurie sotiei tale. Pentru mai multe idei de cadouri pentru sotie, te asteptam pe iLUX.ro!

Daca iti doresti sa lasi o amintire pretioasa sau daca doresti sa faci un cadou deosebit unei femei, alege iLUX.ro – magazinul tau online de cadouri pentru momentele speciale din viata ta. Pe iLUX.ro gasesti cadoul cu suflet si personalitate, cadoul care va vorbi pentru tine, care va fi tinut minte si care va declansa emotiie, cadoul care stie ce vrei sa exprimi.

Advertorial

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din dragoste

Expertul Acasa.ro, psiholog Elena Done: Identitatea de sine

Experti Familie & Relatii

Expertul Acasa.ro, psiholog Daniela Nicoleta Dumitrescu: 10 ani in plus sau 10 ani cu plusuri?

Experti Familie & Relatii

Expertul Acasa.ro, psiholog Daniela Nicoleta Dumitrescu: Copiii nu trebuie sa fie atenti, copiii trebuie sa fie curiosi!

Experti Familie & Relatii

Sfatul expertului

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, psiholog Daniela Nicoleta Dumitrescu: 10 ani in plus sau 10 ani cu plusuri?

Expertul Acasa.ro, psiholog Daniela Nicoleta Dumitrescu

Pune o intrebare