Dragoste

#cuplu #certuri in cuplu #discutii contradictorii

Certuri in cuplu: 6 lucruri care ii deranjeaza pe barbati

Foarte multe certuri in cuplu izbucnesc din motive amuzante sau infantile, care nu ar trebui sa fie investite cu importanta in mod normal. Din pacate, anumite lucruri pe care femeile tind sa le faca destul de des in spatiul intim ii deranjeaza atat de tare pe barbati, incat conflictul izbucneste din nimic.

Relatii intime fara certuri si copii cuminti rar se intalnesc, daca nu cumva sunt doar fantezii frumoase ale optimistilor. Exista multe lucruri care ii deranjeaza pe barbati si care sunt iscate de partenerele lor de viata, chiar daca intentiile acestora au fost departe de dorinta unei disensiuni. Iata care sunt situatiile standard care conduc la certuri in cuplu, din cauza femeilor.


1. Cicaleala


In termeni populari, cicaleala este pacatul de care cele mai multe reprezentante ale sexului frumos sunt acuzate in viata de cuplu. Femeile au tendinta sa critice si sa dea in permanenta directive, pe cand barbatii prefera sa fie lasati sa faca lucrurile dupa bunul plac. Chiar daca reactiile "victimei" nu sunt explozive, o stare de proasta dispozitie indusa acesteia poate sa conduca la certuri absurde, iscate din senin si prea putin justificate.


2. Atrasul atentiei


Atrasul atentiei este un alt obicei feminin deosebit de iritant pentru barbati. Frazele care incep cu "Vezi ca..." si contin un verb la modul imperativ nu sunt niciodata receptionate pozitiv de urmasii lui Adam. De foarte multe ori, observatiile privind felul in care sta camasa pe umeri si alte nimicuri similare atrag dupa sine discutii aprinse.


3. Telefoanele si mesajele constante


Noile tehnologii au adus o problema monumentala in cuplurile moderne: posibilitatea de a folosi telefonul mobil pentru apeluri si mesaje, de care femeile fac abuz ori de cate ori au ocazia. Orice barbat isi iese din minti atunci cand este cautat obsesiv pe telefonul personal de partenera si intrebat ce face, mai ales in momentele in care este cu adevarat ocupat.


4. Atasamentul excesiv


O femeie este atragatoare in ochii unui barbat atunci cand isi pastreaza o oarecare independenta fata de acesta. In caz contrar, atasamentul excesiv soldat cu vizite-surpriza la birou si insistenta de a merge peste tot la bratul partenerului se pot transforma in nemultumiri intense de partea celui care se simte hartuit si sufocat. Urmasele Evei au o predispozitie nativa de a manifesta dependenta, in comparatie cu sexul opus.


5. Nevoia de atentie


Un alt lucru deranjant pentru barbati este nevoia de atentie exagerata a partenerelor, care pretind grija si preocupare constanta pentru necesitatile lor. Orice individ are nevoie de spatiu personal si timp pentru a se relaxa pe cont propriu, fara sa fie tras la raspundere ca nu a observat starea de spirit a femeii de langa el.


6. Utilizarea excesiva a toaletei


Utilizarea excesiva a toaletei pentru machiaj este cosmarul oricarui barbat, in special daca exista si o criza de timp la mijloc. Zecile de minute petrecute in fata oglinzii de catre femei sunt exasperante pentru sexul tare, neconceput de natura pentru a avea rabdare si a intelege ritualul de infrumusetare feminin.
 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din dragoste

Expertul Acasa.ro, psiholog Elena Done: Identitatea de sine

Experti Familie & Relatii

Expertul Acasa.ro, psiholog Daniela Nicoleta Dumitrescu: 10 ani in plus sau 10 ani cu plusuri?

Experti Familie & Relatii

Expertul Acasa.ro, psiholog Daniela Nicoleta Dumitrescu: Copiii nu trebuie sa fie atenti, copiii trebuie sa fie curiosi!

Experti Familie & Relatii