Dragoste

#avocat divort #kim kardashian #divort

Avocatul de divort al lui Kim Kardashian a dezvaluit care este motivul principal pentru care oamenii divorteaza

Daca in ultimii 30 de ani ai urmarit vreun divort intre celebritati, posibil ca o stii deja pe Laura Wasser si cateva detalii despre cariera ei.

Laura Wasser, avocat de divort la Wasser, Cooperman & Mandles si seful evolutiei la Divorce.com, le-a reprezentat pe Kim Kardashian, Britney Spears si Ariana Grande. Divorturile de celebritati nu sunt diferite de divorturile de civili, potrivit ei.

„Intotdeauna spun ca divortul este marele egalizator. Oamenii experimenteaza aceeasi frica si durere de inima, indiferent daca sunt sau nu o celebritate”, spune Laura Wasser.

Cel mai frecvent motiv pentru care oamenii aleg sa se separe, fie ca sunt ce celebri sau nu, este si el acelasi.

„Motivul pentru care oamenii divorteaza este pentru ca nu comunica”, mai spune avocata.

Aceasta problema s-ar putea manifesta ca, spre exemplu, relatii extraconjugale sau obiceiuri nesanatoase de a bea. Pe langa acestea, incapacitatea de a comunica este de obicei radacina problemei. Multi parteneri care aleg sa se casatoreasca nu au traversat perioade lungi de disconfort.

„Pentru ca nu dezvoltati instrumentele de comunicare atunci cand lucrurile merg bine, atunci cand lucrurile nu merg bine, aveti tendinta sa nu aveti capacitatea sau mijloacele de a le discuta”, mai spune ea.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din dragoste

Expertul Acasa.ro, psiholog Elena Done: Identitatea de sine

Experti Familie & Relatii

Expertul Acasa.ro, psiholog Daniela Nicoleta Dumitrescu: 10 ani in plus sau 10 ani cu plusuri?

Experti Familie & Relatii

Expertul Acasa.ro, psiholog Daniela Nicoleta Dumitrescu: Copiii nu trebuie sa fie atenti, copiii trebuie sa fie curiosi!

Experti Familie & Relatii