Dezvoltare personala

#"vampiri energetici" #vampiri

Vampirii energetici - cum ii recunosti pentru a sta departe de ei

 

Poate nu stiai, insa exista cel putin zece tipuri de oameni care iti pot fura energia si sanatatea, ceea ce popular numim "noroc". Acestia sunt numiti si vampiri energetici, iar daca vrei sa scapi de sub influenta lor negativa, trebuie sa inveti cum sa ii recunosti. 

Cum iti dai seama ca esti sub influenta unei astfel de persoane? Ei bine, la modul general, lucrurile nu mai merg ca inainte, atat in viata personala, cat si in cea profesionala. Daca se produce o astfel de schimbare rapida, exista posibilitatea sa ai in preajma un vampir energetic. Ulterior, simti constant ca nu ai energie. Starea de sanatate se deterioreaza, imunitatea scade si apare durerea de cap.

Cum se comporta o persoana toxica, care fura energie

Vampirii energetici ii copiaza pe altii prin tot felul de metode. De exemplu, isi cumpara adesea aceleasi haine ca si victima lor. De asemenea, se bucura atunci cand victima sa se confrunta cu probleme. Incearca sa-i observi pe cei pe care ii suspectezi de vampirism. In acelasi timp, vrea sa stie cat mai multe despre victima. Foarte des o persoana se plange direct vampirului despre problemele cu care se confrunta, iar acest lucru ii da putere. De asemenea, este important sa nu le spuneti unor astfel de oameni despre evenimentele bune din viata, deoarece acest lucru le provoaca invidie, iar invidia ii motiveaza si mai tare sa va distruga viata.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din dezvoltare-personala

Expertul Acasa.ro, psiholog Elena Done: Identitatea de sine

Experti Familie & Relatii

Expertul Acasa.ro, psiholog Daniela Nicoleta Dumitrescu: 10 ani in plus sau 10 ani cu plusuri?

Experti Familie & Relatii

Expertul Acasa.ro, psiholog Daniela Nicoleta Dumitrescu: Copiii nu trebuie sa fie atenti, copiii trebuie sa fie curiosi!

Experti Familie & Relatii