Dezvoltare personala

#lucruri care te fac popular #crestere popularitate #popularitate

Lucruri care par nesemnificative, dar care te fac popular in randul oamenilor

 

Vei regasi mai jos 10 lucruri marunte care te vor face instantaneu mai popular printre oamenii din jurul tau. Tine cont de ele!

1. Spune-i cuiva ca il apreciezi

Daca inca mai esti in contact cu familia ta, cel mai bun lucru pe care il poti face este sa incepi sa iti cultivi relatia cu rudele tale. Sun-o pe mama (sau pe tata, sau pe matusa Greta, sau pe bunica) si spune-le cat de mult inseamna pentru tine.

Rudele tale vor aprecia intotdeauna un telefon de la tine. Chiar daca este doar pentru a recupera timpul pierdut, va veti simti mai bine si, de asemenea, veti lega o legatura. Ai fi surprinsa sa afli cat de relaxant poate fi un apel.

2. Ofera cuiva un compliment sincer

Incearca sa faci acest lucru cel putin de doua ori pe zi. Serios, este uimitor si adesea ajuta la deschiderea unei linii de comunicare. Atunci cand complimentezi o persoana, complimenteaza-i mai degraba actiunile decat aspectul. Oamenii au mai mult control asupra actiunilor lor decat asupra aspectului lor.

3. Participa la un curs de gimnastica la alegere sau alatura-te unui grup sportiv la alegere. S-a observat ca majoritatea oamenilor au tendinta de a lega prietenii prin activitati fizice.

4. Daca poti, ia-ti un caine sau o pisica. Este adevarat. Femeile au tendinta de a se apropia mai des de barbatii care plimba caini decat de cei care se plimba singuri. Dar, aici nu este vorba despre faptul ca a avea un animal de companie iti poate oferi o sansa mai buna de a obtine numarul unei dragute.

 

5. Mergi la un prieten de care nu ai mai auzit de ceva vreme si aranjeaza ceva. Ai fi surprins sa afli cati oameni au uneori tendinta de a astepta ca cineva sa le intinda mana. Chiar daca este vorba de ceva atat de simplu ca un "buna ziua", faptul ca le intinzi mana inseamna enorm pentru majoritatea oamenilor.

6. Scrie o scrisoare de sustinere pentru cineva care are nevoie de ea. Stiai ca exista mai multe organizatii care iti permit sa te conectezi cu alte persoane prin arta scrisului de scrisori? Multe dintre ele sunt dedicate oferirii de scrisori de incurajare persoanelor care se afla in situatii dificile.

7. Alege sa faci voluntariat undeva. Este foarte greu sa cunosti adulti atunci cand esti mai in varsta, motiv pentru care voluntariatul devine mai popular ca niciodata. S-a constatat ca o multime de voluntari sunt foarte moralizatori, dar asta nu inseamna ca toti sunt asa.

8. Evita persoanele care te fac sa te simti prost sau care te-au respins in mod repetat. Unul dintre cele mai toxice obiceiuri pe care le au oamenii atunci cand se simt singuri este sa continue sa incerce sa convinga oamenii care ii resping ca ii vor placea in cele din urma. 

9. Blocheaza site-urile care te infurie pe anumite grupuri de persoane. Internetul are un mod magic de a ne incuraja sa ne infuriem si sa ii uram pe ceilalti. Este de fapt salbatic cat de plin de ura poti deveni de la omagierea sau absorbtia de propaganda toxica.

10. Lucreaza pentru a fi o persoana mai buna si nu mai astepta ca ceilalti sa se plieze pe asteptarile tale.

Unul dintre cele mai dificile lucruri de facut este sa apesi butonul de pauza si sa te intrebi daca, sincer, ai fost cea mai draguta persoana cu ceilalti. Daca le-as arata parintilor mei actiunile mele, ar fi de acord? Cum m-as simti daca cineva s-ar comporta cu mine in felul in care ii tratez eu pe ceilalti?

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din dezvoltare-personala

Expertul Acasa.ro, psiholog Elena Done: Identitatea de sine

Experti Familie & Relatii

Expertul Acasa.ro, psiholog Daniela Nicoleta Dumitrescu: 10 ani in plus sau 10 ani cu plusuri?

Experti Familie & Relatii

Expertul Acasa.ro, psiholog Daniela Nicoleta Dumitrescu: Copiii nu trebuie sa fie atenti, copiii trebuie sa fie curiosi!

Experti Familie & Relatii