Dezvoltare personala

#cum sa te intelegi cu soacra #relatie soacra #soacra

Cum sa faci fata unei soacre lipsite de respect

Daca te afli in situatia de a avea o soacra care nu prea iti ofera respect, iata mai jos un sfat care iti va fi de mare ajutor.

Nu uita ca totul are legatura cu ea

Atunci cand primesti o parte de sarcasm, sau un alt comentariu lipsit de respect care te face sa te simti oribil din partea mamei sau a soacrei tale. Are totul de-a face cu ea si nimic de-a face cu tine. Te va complimenta pentru lucrurile pentru care se complimenteaza singura si te va lua peste picior pentru lucrurile pentru care se ia peste picior. Asa ca, iata care este pozitia mea, nu o lua personal, pentru ca ea chiar nu vorbeste serios asa cum suna atunci cand iese din gura ei.

Incearca sa ai putina compasiune

Un pic de compasiune pentru soacra ta te va duce la distanta. Poti chiar sa urci o treapta mai sus, complimentand-o pentru acele lucruri pentru care este deprimata. Acest lucru ar pecetlui cu adevarat afacerea in jurul valorii de a fi mai putin impuns de ea si de a schimba dialogurile ei despre ea insasi. Putem spune: "Castig de cauza!"

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din dezvoltare-personala

Expertul Acasa.ro, psiholog Elena Done: Identitatea de sine

Experti Familie & Relatii

Expertul Acasa.ro, psiholog Daniela Nicoleta Dumitrescu: 10 ani in plus sau 10 ani cu plusuri?

Experti Familie & Relatii

Expertul Acasa.ro, psiholog Daniela Nicoleta Dumitrescu: Copiii nu trebuie sa fie atenti, copiii trebuie sa fie curiosi!

Experti Familie & Relatii