Boli si daunatori

#insecte benefice #buburuze

Salveaza-ti culturile de daunatori cu ajutorul buburezelor! Solutia naturala, 100% eficienta

Stiai ca buburuzele, acele insecte mici si indragite de toata lumea, se hranesc cu daunatori ai plantelor? Acestea sunt solutia perfecta pentru a-ti proteja culturile de daunatori, fara a stropi plantele.

 

Solutia inedita a fost descoperita de doi tineri din Iasi pasionati de agricultura ecologica, care doreau sa scape in mod natural de daunatorii care le distrugeau culturile.

Tinerii au inceput sa foloseasca buburuze pe care le elibereaza peste rasaduri. Odata eliberate, buburuzele se hranesc cu cei mai periculosi pradatori care pot distruge plantatiile. Costurile sunt minine, iar rezultatele garantate, spun cei doi agricultori din comuna Cristesti, judetul Iasi.

Pentru 1.000 de metri patrati de cultura intr-o sera, numarul de buburuze necesar variaza intre intre 1.000 si 10.000 de exemplare, au mai spus acestia, potrivit realitatea.net.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Expertul Acasa.ro, Roxana Toma: Gluga-ciobanului, buruiana de camp cu proprieteti terapeutice insemnate

Experti Gradina

Expertul Acasa.ro, Roxana Toma: Cum ingrijesti Crocosmia, floarea care se regaseste din ce in ce mai des in gradinile din Romania

Experti Gradina

Expertul Acasa.ro, Roxana Toma:  Cum ingrijesti Hortensia ca sa aiba culoare pe care ti-o doresti

Experti Gradina

Expertul Acasa.ro, Roxana Toma: Cand si cum sa plantam panselutele batute

Experti Gradina

Pentru specialisti

Sfatul expertului

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului