Amenajarea gradinii

# amenajare bar gradina # construire bar gradina #bar gradina

Idei geniale pentru construirea unui bar in gradina

Atunci cand ai o gradina frumoasa, un bar poate sa fie un element care intregeste repede imaginea perfecta a curtii, invitand prietenii sa stea in aer liber si sa se bucure de prezenta ta timp indelungat. Iata cateva idei geniale pe care poti sa le furi pentru a le aduce in gradina ta in ceea ce priveste construirea unui bar:

1. Un bar aerisit si mare, in care investesti financiar

Daca ai bugetul necesar si vrei sa te bucuri de un bar mare in gradina ta, la care sa poti sa inviti multi prieteni, atunci poti sa construiesti un sistem din lemn sau chiar un sistem tip cort, care sa contina o constructie extinsa, mare, vizibila, asemanatoare unui bar clasic. Aici te vei bucura de veri calduroase in compania celor mai buni si apropiati prieteni din viata ta.

2. Barul din paleti cu depozitare

Acest tip de bar poate sa fie realizati din paleti fie taiati in acea forma, fie suprapusi si lipiti, iar culoarea pe care o dai este in functie de dorintele tale si de modul in care se incadreaza in curtea ta. In interior poate sa fie depozitare pentru sticlele de bautura sau pentru paharele pe care le folosesti atunci cand iti servesti familia sau apropiatii cu o bautura.

3. Bar exterior cu cuptor pentru pizza

A avea cuptor pentru pizza poate sa fie o varianta de petrecere a timpului liber pe tot parcursul anului, mai ales in timpul verilor lungi in care vrei sa gatesti afara. Barul poate sa fie alaturat acestei imagini si poate sa fie un motiv in plus la a da petreceri intreaga perioada a anotimpului cald si nu numai.

4. Bar care poate fi decorat pentru aniversari

Atunci cand copiii tai implinesc 18 ani sau cand tu vrei sa iti serbezi ziua de nastere, ori o alta sarbatoare importanta, care este cea mai buna forma de a o face? Cu siguranta ca o petrecere in aer liber, cu un bar care sa fie construit in curte. Astfel ca vei putea folosi fie o masa ingusta pe post de bar, fie paleti construiti in aceasta forma. Pe bar poti pune bautura si tortul, iar oamenii care vor veni la aniversare se vor bucura de imaginea inedita si de faptul ca pot sa stea in aer liber.

5. Barul cu design rustic, de ferma

Barul cu astfel de design este simplu de realizat. Elementele principale sunt: lemnul, culoarea invechita a materialelor, tevile sau fierul si elementele de tabla regasite in mod normal la o ferma de tara. Se poate moderniza cu lumini interesante sau cu obiecte decorative contemporane, pentru o imagine tinereasca chic.

6. Barul din rasina facut de tine

Poti sa constuiesti chiar tu un bar din rasina, conform ideilor tale. Poti alege orice culoare te reprezinta si poti sa adaugi elemente interioare care sa fie conforme cu ceea ce vrei sa decorezi. Este un bar care poate sa bucure privirea si sa atraga prin combinatia de vechi cu nou, de inedit cu clasic.

Surse foto: thespruce.com

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din amenajarea-gradinii

Expertul Acasa.ro, Roxana Toma: Gluga-ciobanului, buruiana de camp cu proprieteti terapeutice insemnate

Experti Gradina

Expertul Acasa.ro, Roxana Toma: Cum ingrijesti Crocosmia, floarea care se regaseste din ce in ce mai des in gradinile din Romania

Experti Gradina

Expertul Acasa.ro, Roxana Toma:  Cum ingrijesti Hortensia ca sa aiba culoare pe care ti-o doresti

Experti Gradina

Expertul Acasa.ro, Roxana Toma: Cand si cum sa plantam panselutele batute

Experti Gradina

Pentru specialisti

Sfatul expertului

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului