Amenajarea gradinii

#amenajare gradina #gradina #foarfeca gradinarit #primavara

Adu primavara in casa ta

Luna martie face trecerea de la zilele mohorate la cele frumoase, primavara isi intra in drepturi, iar noul sezon este la start. Brico Depot lanseaza in noul sau catalog o gama de articole pentru constructii, amenajari exterioare si interioare, la preturi de depozit, ce te ajuta sa iti pregatesti locuinta exact cum iti doresti tu!

Noul catalog Brico Depot vine exact la timpul potrivit. stim cat este de important pentru tine caminul tau, astfel ca, la Brico Depot, in perioada 11.03.2017 – 6.04 2017, gasesti o gama variata de produse outdoor si indoor. Special concepute pentru gradina si locuinta ta.

Dupa o iarna grea, plina de ploaie si viscol, #incepecevanou. stiai ca primavara este o perioada excelenta pentru plantat pomi in gradina? A sosit timpul sa ii redai culoarea de alta data. iti oferim o gama variata de arbusti, butasi si pomi fructiferi de diferite soiuri din care sa alegi. Butasii de struguri, de trandafiri sau bulbii de flori sunt solutia ideala pentru ca gradina ta sa straluceasca in aceasta perioada.

Daca vrei la vara sa vezi cum razele soarelui se reflecta in iarba diminetii, sadeste acum Gazonul Sunshine, special pentru zonele uscate si aride. Iar ingrasamantul Universal de la Agro CS este asistentul perfect pentru o protectie pe intreaga durata a anului.

MotoSapa 7CP cu o greutate de 70 de kg si o transmisie mecanica bazata pe pinioane de ulei reprezinta solutia perfecta daca vrei sa ii dai un aspect nou gradinii tale si sa o faci principala atractie a vecinilor.

Ferestrele PVC sunt solutia perfecta pentru o temperatura constanta in caminul tau. Prevazute cu un coeficient de transfer fonic de 50 si 55 db si cu un profil cu protectie la razele ultra violete, ferestrele PVC sunt ideale pentru odihna si linistea ta.

Ofera-i stralucire casei tale cu gama de vopsele si accesorii in stocuri masive. Lavabilele de interior de la Danke si Savana au un timp de uscare de maxim 6 ore si merg cel mai bine cu Trafaletul Anti – Picurare cu maner de plastic, special pentru locurile greu accesibile.

De asemenea, amenajarea caminului tau se poate face simplu si fara batai de cap. Creditul in magazin de la Euroline iti ofera promotia de 2 ani fara dobanda si este valabil in perioada 1.03.2017 – 30.04.2017. Nici o treaba nu-i prea grea cand ai 2 ani fara dobanda!

Vino cand vrei, noi te asteptam cu stocuri in cantitati industriale! Incepand cu 1 Martie 2017 am prelungit programul magazinelor pentru ca tu sa ai mai mult timp de cumparaturi, iar depozitele Brico Depot din toata tara functioneaza acum dupa orarul de vara:

Luni – Sambata : 8:00 – 21:00

Duminica : 8:00 – 20:00

Primavara aceasta #Incepecevanou la Brico Depot !

Advertorial

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din amenajarea-gradinii

Expertul Acasa.ro, Roxana Toma: Gluga-ciobanului, buruiana de camp cu proprieteti terapeutice insemnate

Experti Gradina

Expertul Acasa.ro, Roxana Toma: Cum ingrijesti Crocosmia, floarea care se regaseste din ce in ce mai des in gradinile din Romania

Experti Gradina

Expertul Acasa.ro, Roxana Toma:  Cum ingrijesti Hortensia ca sa aiba culoare pe care ti-o doresti

Experti Gradina

Expertul Acasa.ro, Roxana Toma: Cand si cum sa plantam panselutele batute

Experti Gradina

Pentru specialisti

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Viaceslav Buhna: Gradina ca un tablou

Expertul Acasa.ro, Viaceslav Buhna

Pune o intrebare

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului