Amenajarea gradinii

#gresie #nisip #covoare #pietris #podele #amenajarea terasei #gazon sintetic #mix de straturi

7 tipuri de podele, potrivite pentru amenajarea terasei

Terasa din fata casei este cel mai bun loc pentru a te relaxa in zilele frumoase de primavara si, daca este amenajata potrivit gusturilor tale, starea de bine este garantata! Iata, asadar, cateva tipuri de podele, potrivite pentru amenajarea terasei tale!


1. Gresie in stil retro

Veselie, petrecere, buna dispozitie. Unde? Pe terasa casei tale! Alege pentru amenajarea terasei gresie cat mai colorata, in stil retro. Indraznet, dar placut, acest stil creeaza cadrul perfect pentru a petrece o zi minunata pe terasa casei, alaturi de prietenii tai.


2. Gazon sintetic

Daca vrei ca terasa sa fie la fel de verde ca gradina ta, gazonul sintetic se va dovedi o alegere isteata si de efect! Adauga si cateva plante si, astfel, vei aduce natura mai aproape de casa ta.


3. Mix de straturi

Pentru un plus de originalitate pe terasa ta, alege sa folosesti mai multe tipuri de podele. In acest sens, poti opta pentru dale si mocheta, printre altele. Aceasta imbinare armonioasa va face din terasa ta un loc placut unde sa iti petreci dupa-amiezile calduroase de primavara.


4. Nisip

Visezi la mare, la plaja si la cat mai mult soare? In acest caz, afla ca poti aduce oricand vacanta mai aproape de tine! Nu trebuie decat sa te folosesti de nisip pentru a amenaja terasa casei tale. Adauga si cateva obiecte decorative care sa-ti aminteasca de mare si petrecerea poate sa inceapa!


5. Covoare in stil nomad

Daca esti genul aventurier, cea mai buna solutie pentru terasa ta este sa folosesti covoare, care te duc cu gandul la nomazi. Doua scaune si o masa sunt suficiente pentru a te simti bine, seara, cand vii de la serviciu si ai nevoie de relaxare si liniste.


6. Pietris

O alta solutie pentru a acoperi podeaua terasei este sa folosesti pietris. Aceasta este, de altfel, o alta modalitate eficienta de a aduce putin din spiritul vacantei mai aproape de casa ta.


7. Pamant

Pentru a te simti cat mai aproate de natura, poti alege sa folosesti pamant pentru terasa ta, fara a adauga prea multe elemente decorative si piese de moblier. Alege sa amenajezi terasa intr-un mod simplu, dar incantator.



Sursa foto: conseils.mr-bricolage.fr
 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din amenajarea-gradinii

Expertul Acasa.ro, Roxana Toma: Gluga-ciobanului, buruiana de camp cu proprieteti terapeutice insemnate

Experti Gradina

Expertul Acasa.ro, Roxana Toma: Cum ingrijesti Crocosmia, floarea care se regaseste din ce in ce mai des in gradinile din Romania

Experti Gradina

Expertul Acasa.ro, Roxana Toma:  Cum ingrijesti Hortensia ca sa aiba culoare pe care ti-o doresti

Experti Gradina

Expertul Acasa.ro, Roxana Toma: Cand si cum sa plantam panselutele batute

Experti Gradina

Pentru specialisti

Sfatul expertului

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului