Amenajarea gradinii

#piscina #amenajare gradina #amenajare piscina #piscina gradina

5 moduri sa iti pui in valoare piscina

Piscina in mijlocul verii toride este acea oaza de racoare si relaxare, la care multi viseaza cu ochii deschisi. Daca pentru tine piscina este o realitate, care iti este accesibila chiar in curtea casei, o poti decora si accesoriza pentru a o face si mai "apetisanta" in sezonul cald. Iata cateva idei prin care sa iti faci piscina atat functionala, cat si estetica.

Ce faci cand ai o piscina, doar a ta, pentru care toti cunoscutii te invidiaza? O pui in valoare, desigur. Te asiguri ca nu este un banal bazin cu apa, ci o reala opera de arta imbietoare, care bucura ochiul si iti asigura tot confortul la care ravnesti in timpul liber. Iata cateva moduri prin care piscina ta sa se transforme din obisnuita, in fabuloasa!


1. Elemente decorative cu flacara vie

O prima idee ar fi sa pui in dreptul piscinei elemente decorative cu flacara vie, o noutate absoluta in domeniu. Aceste accesorii folosesc materiale inflamabile si substante care controleaza eficient focul si ofera o priveliste spectaculoasa la petrecerile de dupa asfintit.

Ele sunt si o sursa de iluminat si incalzesc atmosfera de langa piscina, la modul propriu!





Sursa foto: exteriordesigningbylucas.com


2. Obiectele de iluminat creative

Obiectele de iluminat au un impact spectaculos in jurul unei piscine, infrumusetand totodata intreaga curte. Felinarele, becurile in forme neobisnuite, fibrele optice si decoratiunile in tematica marina (meduzele, de pilda) sunt estetice si functionale, dar mai ales originale!




3. Hamac din plasa pentru suprafata piscinei

Hamacul din plasa pentru suprafata piscinei este cel mai nou si revolutionar accesoriu, extrem de binevenit in zilele calduroase si lenese de vara. Lectura unei carti sau lenevitul la soare cunosc noi dimensiuni, in asemenea conditii de cinci stele. Nu uita de pernutele impermeabile!


4. Terase plutitoare

Terasele plutitoare ofera o mai mare stabilitate decat hamacul din plasa si pot fi instalate acolo unde nu se poate atasa piscinei un hamac.


5. Plantele cataratoare

In cazul in care piscina ta este pozitionata langa casa orice alt perete inalt, plantele agatatoare pe care le poti cultiva pe suprafata acestuia vor da un nou chip peisajului.



Sursa foto: interiorholic.com

Sursa foto principala: greenlifestudios.com
 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din amenajarea-gradinii

Expertul Acasa.ro, Roxana Toma: Gluga-ciobanului, buruiana de camp cu proprieteti terapeutice insemnate

Experti Gradina

Expertul Acasa.ro, Roxana Toma: Cum ingrijesti Crocosmia, floarea care se regaseste din ce in ce mai des in gradinile din Romania

Experti Gradina

Expertul Acasa.ro, Roxana Toma:  Cum ingrijesti Hortensia ca sa aiba culoare pe care ti-o doresti

Experti Gradina

Expertul Acasa.ro, Roxana Toma: Cand si cum sa plantam panselutele batute

Experti Gradina

Pentru specialisti

Sfatul expertului

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului