Amenajarea gradinii

# halloween dovleci # decor dovleci #halloween #dovleci

Halloween: 3 idei geniale pentru a decora dovlecii

Vrei sa ai niste dovleci spetaculosi si inediti de Hallowen. Ii poti confectiona rapid, fara sa cheltuiesti prea multi bani.

Iata cateva idei geniale pentru Halloween:

Dovleci luminosi

Daca vrei cu adevarat sa dai o nota infricosatoare lampioanelor din dovleci, decupeaza capacul acestora, scobeste-i, cresteaza gaurile pentru ochii si gura unei fete inspaimantatoare si apoi picteaza dovlecii cu vopsea neagra. Acum nu mai ai decat sa pui lamanarea in interior si sa o aprinzi!

Dovleci bufnita

Transforma dovlecii din gradina ta in elemente de decor pentru Halloween. Cu destula ingeniozitate, nu va fi nevoie nici sa ii deschizi sau sa ii scobesti. Fixeaza cateva ghemotoace de vata alba pe coaja unui dovleac portocaliu astfel incat sa imite infatisarea unei bufnite si asaza-l intr-un loc unde sa iasa in evidenta.

Dovleci vrajitoare

Un dovleac alb de placinta este alegerea perfecta pentru a intruchipa o vrajitoare hada. Deseneaza cu un marker o pereche de ochelari, ochii si gura vrajitoarei folosind coada doveacului pe post de nas. O palarie tuguiata va completa imaginea vrajitoarei-dovleac de pe terasa casei tale. Nu uita sa adaugi cateva ramuri cu frunze ingalbenite in jurul dovleacului.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din amenajarea-gradinii

Expertul Acasa.ro, Roxana Toma: Gluga-ciobanului, buruiana de camp cu proprieteti terapeutice insemnate

Experti Gradina

Expertul Acasa.ro, Roxana Toma: Cum ingrijesti Crocosmia, floarea care se regaseste din ce in ce mai des in gradinile din Romania

Experti Gradina

Expertul Acasa.ro, Roxana Toma:  Cum ingrijesti Hortensia ca sa aiba culoare pe care ti-o doresti

Experti Gradina

Expertul Acasa.ro, Roxana Toma: Cand si cum sa plantam panselutele batute

Experti Gradina

Pentru specialisti

Sfatul expertului

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului