Amenajarea gradinii

# terasa toamna #terasa gradina #terasa # decorare gradina toamna

Profita de relaxarea in terasa chiar si in zilele racoroase. 3 trucuri pe care trebuie sa le stii

Chiar daca este toamna si zilele racoroase au venit in forta, nu trebuie sa spui inca adio relaxarii pe terasa din gradina.

Cu ajutorul unor trucuri simple, inca mai poti profita de aerul curat si linistea care se lasa seara. Iata cateva trucuri pe care trebuie sa le stii daca vrei sa mai petreci timp in terasa chiar si in zilele racoroase:

Adu paturi in terasa

Daca ziua soarele mai reuseste insa sa incalzeasca, spre seara se lasa racoare si o vei resimti teribil dupa orele 18.00-19.00, asa ca cel mai bine este sa pastrezi la indemana pe terasa o patura groasa din lana si cateva perne. Vei putea sa citesti in continuare la aer curat fara sa te plangi de frig.

Foloseste draperii

Un alt truc care te ajuta sa faci terasa mult mai confortabila sunt draperiile. Foloseste unele din material greu, pe care agata-le de scandurile pergolei. E suficient ca atunci cand vantul incepe sa adie sa le tragi si sa transformi terasa intr-un loc mult mai ferit, mai intim.

Construieste un semineu

Nimic nu este insa mai confortabil decat sa te asezi langa un foc. Construieste in curte un semineu. Exista o multime de tipuri, de la cele centrate, care imita focul de tabara, la cele sapate in pamant, pana la cele clasice, care imita semineul de interior. Trebuie doar sa te hotarasti care este cel mai potrivit cu gusturile, dar si cu decorul terasei tale.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din amenajarea-gradinii

Expertul Acasa.ro, Roxana Toma: Gluga-ciobanului, buruiana de camp cu proprieteti terapeutice insemnate

Experti Gradina

Expertul Acasa.ro, Roxana Toma: Cum ingrijesti Crocosmia, floarea care se regaseste din ce in ce mai des in gradinile din Romania

Experti Gradina

Expertul Acasa.ro, Roxana Toma:  Cum ingrijesti Hortensia ca sa aiba culoare pe care ti-o doresti

Experti Gradina

Expertul Acasa.ro, Roxana Toma: Cand si cum sa plantam panselutele batute

Experti Gradina

Pentru specialisti

Sfatul expertului

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului