Accesorii

#lantisoare #lantisoare argint

Lantisoarele de argint cu nume, cele mai frumoase si de suflet cadouri!

Esti in cautarea unui cadou cu adevarat deosebit, care sa ramana peste ani o amintire de suflet? Modelele de lantisoare de argint cu nume sunt o idee excelenta cu care vei surprinde garantat! Sa oferi cuiva un dar te poate pune in dificultate, mai ales atunci cand nu prea cunosti gusturile persoanei careia vrei sa ii faci o bucurie. Se intampla, deseori, ca alegerile mai putin inspirate sa nu aiba efectul scontat si sa creeze o usoara dezamagire de ambele parti.

 

Cate cadouri nu au fost uitate in diferite colturi ale casei sau cate nu au fost daruite mai departe facandu-si uitat scopul initial? Exista totusi cateva produse care nu se devalorizeaza niciodata si au mereu un efect pozitiv asupra destinatarului. In aceasta categorie magica intra si gama de lantisoare argint cu nume.

Cadourile personalizate, cea mai inspirata alegere!

Studiile de piata arata ca segmentul acoperit de produsele personalizate se bucura de un interes colosal. Dorinta de a fi in posesia unui accesoriu autentic, care sa nu se mai regaseasca in bagajul nimanui este atat de mare incat cererea pentru articolele cu note personalizate este in continua crestere. Urmand aceste concluzii de marketing, poti avea siguranta 100% ca ai gasit deja o idee magnifica de cadou: lantisoare de argint cu nume! Tot ce trebuie sa faci este sa cauti mesajul potrivit pentru a fi gravat si vei cuceri persoana draga tie inca de la deschiderea cutiutei cu bijuteria speciala. 

Aceste accesorii se potrivesc oricarei tinute fie ca este casual, eleganta, fie ca este sport. Asadar, pot fi purtate zilnic, completand intr-un mod rafinat vestimentatia aleasa. Designul deosebit face ca aceste coliere sa iasa in evidenta prin delicatetea si atentia cu care sunt lucrate detaliile. Initialele sau numele intreg va fi distins cu claritate, la fel ca si elementele grafice ce insotesc literele de pe pandantiv. 

Surprinde cu un cadou de suflet, ce nu va fi uitat!

Posibilitatea de a grava pe accesoriul dorit nume, simboluri sau date speciale este foarte utila atunci cand vrei sa oferi un cadou inspirat. Surprinde-ti bunica, mama, prietena, colega, matusa sau orice alta persoana draga din viata ta cu lantisoare de argint cu nume, ce vor deveni, astfel, o expresie a iubirii si a aprecierii ce o porti fata de acestea. Imagineaza-ti ce emotionata va fi sotia ta sa primeasca un pandantiv gravat cu numele voastre si al copilului, o declaratie de dragoste sau un mesaj inspirational.

O initiala simpla sau numele intreg gravat pe pandantive de diverse forme, utilizand fonturi si stilizari deosebite, poate aduce o raza de fericire in viata cuiva drag. De la numele tau, al surorii, sotiei sau copilului pana la date cu o semnificatie aparte, vei putea marca evenimente sau momente unice, precum venirea pe lume a unui copilas sau casatoria. Mesajul tau va reaminti persoanei ce va primi cadoul cat este de iubita si apreciata, legatura dintre voi devenind mai puternica.

Orice idee ai avea, impartaseste-o designerilor, iar acestia vor grava cele mai frumoase lantisoare argint cu nume pentru tine. Va trebui doar sa le transmiti modelul dorit, urmand ca acestia sa se ocupe de transpunerea ideii tale pe pandantivul de argint. Cu posibilitatea de a grava unul, doua, trei sau patru nume pe acelasi medalion, vei face o surpriza ce va incanta si emotiona. 

 FOTO: personallyme.ro

Advertorial

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din accesorii

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Cum sa-ti alegi blazerul/sacoul/taiorul

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Irina Markovits: Poate fi jeansul alb prietenul oricarei femei?

Sase jocuri educative de interior pentru iarna

Pune o intrebare