Accesorii

#pantofi frumosi #ocazii #balerini #pantofi

Balerini pentru fete - Pantofi frumosi nu numai pentru ocazii speciale

Balerinii sunt o piesa de incaltaminte ce pare sa nu de demodeze niciodata. Sunt versatili, eleganti si confortabili, potrivindu-se atat pentru plimbarile in parc, la gradinita si scoala, cat si pentru ocazii mai speciale. Sezonul de primavara aduce temperaturile perfecte pentru a alege o noua pereche de balerini fetite pentru micuta ta. Cand pot fi purtati si ce modele in tendinte poti alege pentru fetita ta, descopera in cele ce urmeaza.

De ce balerini? Pentru mai mult confort si versatilitate pentru fetitele pline de energie

Cu totii stim ca cei mici au energie cat pentru zece adulti. Iar pentru a se distra in voie, au nevoie de incaltaminte pe masura. Balerinii sunt acel tip de incaltari care propun atat confort, cat si stil. Da, cu siguranta se potrivesc in tinutele cu rochii la evenimente speciale. Dar pot fi purtati oricand, in orice ocazii, alaturi de piese vestimentare casual. Fiind articole extrem de practice, confectionate din materiale flexibile si usoare, sunt perfecti pentru activitatile zilnice. Permit picioarelor sa respire in voie, iar designul lor simplu, dar elegant, se va potrivi cu uniforma scolara sau tinutele casual ale fetitei tale. Nuantele neutre, precum negru, nude, gri, se potrivesc perfect cu blugi si o camasuta simpla sau cu o rochie din materiale usoare si lejere. 

In timpul activitatilor recreative, se dovedesc a fi o alegere excelenta. Fie ca merge la plimbare in parc sau la joaca cu prietenii, sunt usori si convenabili, facilitand libertatea de miscare. Sunt chiar o optiune stylish si pentru iesirile in oras. Alege o pereche de balerini fetite in culoarea preferata de micuta ta. Ii poate purta la scoala sau la gradinita, datorita flexibilitatii oferite. Alaturi de o rochie vaporoasa si un cardigan calduros, vor reusi sa creeze un look boem, gingas. 

Ce fel de balerini poti alege pentru fetita ta?

Clasicele modele in nuante de negru sau nude, sunt alegerea perfecta pentru aproape orice tinuta. Se integreaza armonios cu orice articole vestimentare si confera un aspect elegant. Modele de tip slip on, din materiale textile, sunt ideale pentru tinute mai sportive, in care cea mica are nevoie de mai multa libertate de miscare. Pentru fetitele cu o personalitate puternica, modele cu imprimeuri sunt o optiune excelenta. Cu dungi, buline sau mici motive florale, vor aduce o nota de veselie in viata acestora.

Pentru un look fresh si vibrant, poti alege nuante precum roz, grena, mov, galben sau verde. Aceste culori vesele se incadreaza in tinutele de scoala sau din oras, contribuind la energia plina de viata a copiilor. Daca fetita ta iubeste detaliile ornamentale si stralucitoare, poti selecta si astfel de modele de balerini. Paiete stralucitoare, catarame elegante, flori ornamentale si pietre stralucitoare aranjate cu finete pe cureluse, transforma o simpla pereche de incaltari, intr-o piesa minunata pe care micuta ta o va indragi cu siguranta.

Pentru micutele domnisoare, balerinii sunt piesele de incaltaminte perfecte. Sunt comozi si eleganti, si pot fi purtati alaturi de numeroase piese vestimentare. Nici nu este de mirare ca sunt preferati de toate fetele din intreaga lume si raman una dintre cele mai populare piese de incaltaminte. Alege impreuna cu fetita ta modelul de balerini preferat si da-i voie sa se simta ca o printesa. Chiar si atunci cand iese la o simpla plimbare in parcul de langa casa.

FOTO: ccc.eu/ro/

Advertorial

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din accesorii

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Trucuri vestimentare pentru mignone

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare