Accesorii

#asortare bijuterii # bijuterii vara #bijuterii

Vara aceasta se poarta bijuteriile Podoabele Mele

Iunie este prima luna de vara in emisfera nordica, ceea ce inseamna o schimbare de stil in tinutele pe care le purtam. Vara este momentul sa ne descotorosim de hainele voluminoase si calduroase de iarna, sa ne pregatim de vacanta si iesiri in aer liber cu prietenii.  Culorile inchise sunt inlocuite de nuante pastelate si stralucitoare. Lumina puternica a soarelui favorizeaza etalarea pielii si odata cu aceasta, expunerea celor mai frumoase bijuterii pe care le avem in colectia noastra.

Nimic nu intruchipeaza mai bine spiritul verii ca soarele, nisipul, marea si florile cu miresmele lor dulci. Nuantele de galben, portocaliu, albastru, alb, verde, rosu, violet si roz ale acestora se regasesc cel mai bine in bijuterii ornate cu pietre pretioase si semipretioase. Si pentru ca femeile isi doresc cat mai multe piese, pe care sa le accesorizeze in functie de tinuta, vom vorbi in continuare de bijuterii din argint deosebite, prietenoase cu buzunarul tau.

Bijuterii cu pietre albastre pentru o vacanta de vis

Cele mai populare pietre albastre - safir, acvamarin, topaz, turcoaz si larimar – vor transfoma vacanta ta intr-un sejur de vis. Piatra rara larimar este una dintre cele mai recente descoperiri. Ea se gaseste doar in Republica Dominicana, iar prin nuanta sa albastra, brazdata de vartejuri able, ne aminteste de razele jucause ale soarelui care danseaza pe suprafata apei Marii Caraibilor.

Ca sa nu mai vorbim de acvamarin, care timp de sute de ani a fost asociat cu apa marii si cu seducatoarele sirene. Anticii credeau ca sirenele le-au oferit oamenilor in dar frumoasa piatra de acvamarin, spre a-i proteja de furtuna cand navigau pe mari.

Indiferent care dintre pietrele albastre mai sus mentionate este preferata ta, ele reprezinta linistea, calmul, inocenta, intelepciunea si adevarul. Nu intamplator,  pietrele semipretioase albastre sunt asociate cu chakra gatului (exprimarea). Asadar, pe langa faptul ca arata fabulos, ele au si beneficii pe plan emotional si spiritual.

Bijuterii cu pietre verzi pentru o plimbare in parc

Unele dintre cele mai apreciate podoabe pe timp de vara sunt cele cu pietre pretioase si semipretioase de culoare verde. Smaraldul este cea mai valoroasa gema din aceasta categorie, conferind eleganta si rafinament unei tinute de seara. Totusi, daca bugetul nostru este mai mic, putem opta pentru bijuterii cu peridot, crisocola, malachit, amazonit sau aventurin. Verdele simbolizeaza regenerarea, speranta, evolutia, viata si este culoarea pe care o imbraca toate plantele vii. Daca te pregatesti pentru o plimbare in parc, adauga un inel cu aventurin verde sau o pereche de cercei cu pietre malachit in ton cu arborii si florile pe care le vei intalni in cale. Astfel, vei face parte negresit din peisaj.

Bijuterii cu pietre roz si rosii pentru o seara romantica

Rosu, una dintre cele mai seducatoare culori, alaturi de roz, simbolul iubirii neconditionate, sunt alegeri inspirate pentru rochiile diafane de vara. Atunci cand vrei sa te simti feminina si sa atragi privirile asupra ta, poarta un colier cu rubin sau granat, care sa iti puna decolteul in evidenta. Daca esti adepta tinutelor boho-chic, cu siguranta iti plac inelele din argint statement si bratarile stivuite. Alege pietre semipretioase de culoare roz, cum ar fi cuart roz, rodocrozit, kunzit, morganit, turmalina, spinel sau ametist pentru un plus de romantism si feminitate. Se spune ca aceste pietre ne ajuta sa ne deschidem chakra inimii, sa oferim si sa primim iubire. Ce prilej mai potrivit sa le purtam decat la o cina romantica alaturi de partenerul de viata?

Bijuterii cu pietre galbene pentru zile mai fericite

Culorile au un efect asupra starii de spirit. Se stie ca nuanta galbena este asociata cu energia pozitiva, optimismul si bucuria. Daca vrei sa te simti plina de viata si sa ai parte de mai multe rasete, adauga bijuterii cu pietre galbene la colectia ta: citrin, chihlimbar, ochi de tigru si opal etiopian. Pietrele galbene pot adauga o raza de soare bijuteriilor si vietii tale. Avantajul lor este ca se potrivesc minunat cu toate culorile curcubeului.

Bijuterii cu pietre portocalii pentru atingerea obiectivelor

Pietrele si cristalele portocalii corespund celei de-a doua chakre, responsabila cu energia sexuala, creativitatea si vitalitatea. Ele sustin forta, motivatia si rezistenta in drumul pre atingerea obiectivelor noastre. Un pandantiv din argint cu piatra carneol, o pereche de cercei lungi cu agat mexican sau un colier cu chihlimbar pot sa aduca surplusul de energie de care ai nevoie, cand te simti la capatul puterilor.

De unde poti achizitiona bijuterii cu pietre semipretioase veritabile?

Magazinul de bijuterii Podoabele Mele este specializat in bijuterii din argint 925 cu pietre semipretioase NATURALE. In prezent, o varietate de peste cincizeci de pietre naturale si sute de modele din argint, lucrate manual sau in serie limitata, te invita sa le descoperi. Ele provin din tari cu traditie de generatii in prelucrarea metalelor pretioase si a slefuirii gemelor, cum ar fi India, Thailanda, Turcia, Indonezia.

Adevarul este ca frumusetea nu tine cont de anotimp. Accesoriile in stil boho-chic arata grozav pentru o zi relaxata la plaja, dar sunt potrivite si pentru o seara in oras, alaturi de persoanele dragi sau pentru o zi de munca la birou. Ai vazut noua colectie podoabelemele.ro?

FOTO: podoabelemele.ro

Advertorial

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din accesorii

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Irina Markovits: Poate fi jeansul alb prietenul oricarei femei?

Sase jocuri educative de interior pentru iarna

Pune o intrebare