Cele mai citite despre viorel hizo

Unde vedem stand-up comedy in Bucuresti

Umor de calitate, glume fara cenzura si inhibitii, asta poti obtine daca mergi intr-unul din cluburile de stand-up comedy din capitala, dar si din tara.

Medicament revoluţionar pentru femei

Compania de produse farmaceutice Richter Gedeon a lansat ieri, 12 octombrie, la Bucureşti, în cadrul Congresului Naţional al Societăţii de Obstetrică şi Ginecologie din Romania, un produs revol

Premierele noii stagiuni

Piese adaptate dupa bloguri, opere clasice si drame sunt cateva dintre atractiile acestei toamne la teatrele din Bucuresti in stagiunea 2008-2009.

Cele mai noi despre viorel hizo

Cat de gelos era Laurentiu Reghecampf? Dezvaluiri inedite facute de Anamaria Prodan: „Era fiert”

Anamaria Prodan si Laurentiu Reghecampf s-au despartit in urma cu mai bine de un an, iar divortul lor a fost finalizat oficial la sfarsitul lui 2022.

Cat costa o sedinta de terapie la Oana Lis, la cabinetul ei de psihologie din Bucuresti

Oana Lis are cabinet de psihologie in Bucuresti si ajuta, prin terapie, persoanele care au nevoie sa isi rezolve anumite probleme, precum anxietate, au atacuri de panica, dar si pe cei care isi doresc sa evolueze.

Reabilitarea medicala, absolut obligatorie pentru reintegrarea pacientului in familie si in societate

"Dupa reanimare, trebuie sa urmeze reabilitarea medicala, pentru binele pacientului!” - sub aceasta deviza se desfasoara la Bucuresti, in perioada 13-15 octombrie, cel de-al 45-lea Congres National Anual de Reabilitare Medicala.