Social

#demisie #antrenor #fotbal #rapid #george copos #viorel hizea

Viorel Hizo paraseste Rapidul

Viorel Hizo , antrenorul Rapidului, a anuntat joi ca a discutat cu George Copos despre reziliierea contractului lui cu echipa din Giulesti si cei doi au ajuns la un acord. Motivul este neimplinirea obiectivului propus, capificarea echipei in Liga Europa .

Technicianul a declarat ca alegerea sa nu a fost totalmente motivata de pierderea calificarii, deoarece contractul lui pe doi ani expira oricum in curand. Hizo este convins ca Rapidul a avut ghinion.

"Cand am venit, eram convins ca ne putem caifica, dar am avut si ghinion. Am avut multi jucatori accidentati , au fost si multe alte probleme. Am ramas fara Bozovic, Cesinha si multi altii. Sa stiti ca nu banii au fost marea problema la Rapid, ci alte lucruri, despre care as prefera sa nu vorbesc acum", a adaugat antrenorul, citat de Cotidianul.

Hizo a preluat Rapidul la plecarea lui Marian Rada . Echipa a ratat calificarea in ultima etapa, in meciul cu Politehnica Iasi, unde ar fi avut nevoie de o victorie, dar a obtinut doar un scor egal 2-2.

George Copos s-a declarat multumit de prestatia lui Viorel Hizo , despre care spune ca "a facut maximum din ceea ce se putea, dupa pregatirea facuta in vara anului trecut si acum in iarna". Patronul a explicat ca este hotarat sa vanda Rapidul in aceasta vara, dupa o serie lunga de dezamagiri.

 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea