Social

#fc vaslui #fotbal #metallurgs

FC Vaslui - Metalurgs 3-1: Au vazut stele (galben) verzi

Sarbatoare mare in Vaslui! Joi seara, micutul oras din Moldova a fost trecut pe harta fotbalistica a Europei. Baietii lui Viorel Hizo au castigat primul meci gazduit de stadionul Municipal in Cupa UEFA, scor 3-1, in fata unor letoni care au facut simplu act de prezenta.

Dupa 0-2 la Lepajas, cei de la Metalurgs au venit la Vaslui doar pentru ca erau obligati de programul competitional. Joi, balticii au fost calcati in picioare de „galben-verzii” Moldovei. Deznodamantul a fost practic stabilit in primele sapte minute, cand gazdele au punctat de doua ori.

Scorul a fost deschis de Lucian Burdujan, in minutul patru. Marcator a unei „duble” in victoria cu CFR Cluj din weekend, ex-rapidistul a punctat din nou, trimitand o minge, cu capul, in vinclul portii lui Spole. Goalkeeper-ul leton nici nu si-a scos bine mingea din poarta ca a vazut-o intrand din nou, de aceasta data marcator fiind Canu, care a reluat cu capul o centrare a bulgarului Ghencev.

 

Continuarea in Antena3.ro 


Pentru cele mai importante stiri ale zilei aboneaza-te la Newsletter-ul de Stiri Principale Acasa.ro

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea