Social

#hizo #fotbal

"Am avut noroc, Metalurgs este un adversar accesibil"

Antrenorul lui FC Vaslui , , a declarat vineri, dupa ce a aflat ca echipa sa va juca impotriva lui Metalurgs Liepajas in turul doi preliminar al Cupei UEFA, ca formatia moldoveana a avut noroc.

"Nu trebuie sa ne plangem. Am avut noroc la tragerea la sorti . Putem spune ca este un adversar accesibil. Acum adunam mai multe informatii despre echipa , care are in componenta un brazilian si cinci rusi. Sper sa trecem de Metalurgs, fiindca ne dorim un parcurs cat mai lung", a declarat Viorel Hizo intr-o conferinta de presa.

Si finantatorul vasluienilor, Adrian Porumboiu , s-a declarat multumit de tragerea la sorti, spunand ca Metalurgs "este o varianta buna, avand in vedere ce echipe a evitat Vasluiul". "Trebuie sa ne pregatim bine, pentru ca vrem sa mergem mai departe. Vrem sa jucam cat mai mult in Europa. E o echipa buna aceasta formatie, am mai jucat cu ei anul trecut. Au jucatori de valoare, au transferat de curand un jucator la Arsenal. Nu este o echipa oarecare", a adaugat Porumboiu, care s-a declarat multumit ca meciul retur se va juca la Vaslui.

FC Vaslui va juca in turul doi preliminar al Cupei UEFA impotriva gruparii letone Metalurgs Liepajas, conform tragerii la sorti care a avut loc, vineri, la Nyon. Partida tur se va disputa la 14 august, in Letonia, iar jocul retur va avea loc la 28 august , la Vaslui.

Cat priveste meciul din urmatoarea etapa, cu Politehnica Iasi, tehnicianul Viorel Hizo a spus ca asteapta de la elevii sai o victorie. "Abordam meciul cu Poli la victorie. Vreau continuitate, iar pentru asta ne dorim sa jucam cat mai bine", a spus Hizo, care este de parere ca adversarul este unul incomod pe teren propriu, dar lipsa spectatorilor poate constitui un avantaj pentru echipa sa.

Altfel, fotbalistii echipei FC Vaslui au strans suma de 30.000 de euro, pe care au donat-o sinistratilor din judetul Suceava.


Pentru cele mai importante stiri ale zilei aboneaza-te la Newsletter-ul de Stiri Principale Acasa.ro

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea