Vedete din Romania

#laurette #ion tiriac #relatie

Laurette a recunoscut relatia cu Ion Tiriac! Cum il alina pe miliardar

Ajunsa la 40 de ani, Laurette a disparut din lumina reflectoarelor, insa ori de cate ori primeste vreo invitatie sau are ocazia, apare in podcasturi.

Chiar daca la emisiunile TV nu si-a mai facut aparitia, deoarece nu mai doreste, dupa cum a spus-o chiar ea, in mediul online Laurette este foarte activa. Mai ales pe TikTok, acolo unde face si live-uri.

Recent, frumoasa creola a fost invitata in podastul lui Viorel Grigoroiu, acolo unde a vorbit atat despre viata ei din prezent, cat si despre trecut.

Laurette a dezvaluit ca se iubeste de aproximativ patru ani cu Magaye Gueye, un fost fotbalist care a jucat si pentru Dinamo Bucuresti, insa ea si-a amintit si de relatia pe care a avut-o cu Ion Tiriac. In plus, a dezvaluit si cum il alinta pe celebrul miliardar.

„Tiri, ca eu asa ii zic, o sa ramana acolo la sufletul meu. Eu ii spun Tiri. Nu am prea mai vorbit in ultima perioada. El e magnat. Nu trebuie sa mai zic, era frumos... Cu avionul privat... Te dadeai jos din avion si te lua masina cu sofer. Era frumos. Dar trebuie sa fii frumoasa, desteapta, sa stii sa vorbesti, sa stii sa taci cand trebuie, sa ai simtul umorului. Oamenii de afaceri sunt foarte stresati.

Acolo m-am simtit o regina, dar ce regina! Regina reginelor, da, adevarat. Cine nu s-ar simti? Daca nu eram eu deosebita si speciala, se mai uita domnul Tiri la mine? Daca nu eram frumoasa si desteapta...”, a spus Laurette.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vedete-din-romania

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Integreaza “amintirile” cumparate in viata ta, in garderoba ta

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Stilul clonat sau cum ajungi sa porti mereu si mereu aceeasi tinuta

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare