Vedete din Romania

#declaratii #serban huidu

Topul celor mai bune si mai proaste emisiuni din Romania. Serban Huidu nu s-a mai abtinut si a spus tot

Un nume consacrat in televiziune, dar si foarte hulit, Serban Huidu si-a spus parerea intr-un interviu pentru Cancan despre emisiunile din Romania.

Prezentatorul de la „Cronica Carcotasilor” a vorbit atat despre show-uri bune, cat si despre cele mai proaste, afirmand ca, de departe, „iUmor” i se pare un format foarte gresit, chiar daca are audiente mari.

„iUmor are cel mai prost montaj din lume. Este cineva acolo care crede cu tarie ca, daca intrerupe firul logic al emisiunii cu tot felul de momente de stand-up, de 20 de miliarde de ori, atunci emisiunea lui se va bucura de mare succes. Ba mai mult, au facut din aceasta metoda un fel de mandrie locala, desi stiu sigur ca exista destule voci profesioniste in piata care le-au atras atentia tocmai asupra acestui lucru.

Atunci cand vreau, urmaresc emisiunea, dar inarmat cu multa rabdare. Accept ca emisiunea are o audienta buna, dar mai cred ca, daca i s-ar schimba montajul, ar avea o audienta de doua ori mai mare. As paria pe chestia asta, in conditiile in care anul acesta mi se pare ca au atins apogeul montajului pe care nu-l inteleg. In fiecare an imi spun ca nimic nu ma mai poate surprinde, dar uite, uneori, se mai intampla! Ma gandesc deja la ce va fi anul viitor”, a spus Serban Huidu.

La polul opus, din punctul de vedere al „carcotasului”, se afla „Romania, te iubesc”, „Neatza cu Razvan & Dani”, „Vocea Romaniei” si „Chefi la cutite”.

„Ma uit cu atentie si la alte productii importante, cum ar fi Vocea Romaniei si Chefi la Cutite. De aici, din genul asta de productii bazate pe casting, ai destule de invatat. Un ochi atent poate vedea fiecare pas inainte pe care producatorii il aduc emisiunilor, fiindca ai mereu nevoie de cate ceva.

Dincolo de ochiul telespectatorului, exista si o permanenta incercare de a imbunatati emisiunea, pe care o poti sesiza sau nu, in functie de maniera in care te raportezi la fiecare show in parte”, a incheiat Serban Huidu.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vedete-din-romania

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Trucuri vestimentare pentru mignone

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Cum sa-ti alegi blazerul/sacoul/taiorul

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare