Vedete din Romania

#anamaria prodan #irinel columbeanu

Anamaria Prodan nu are mila de Irinel Columbeanu! Ce a spus despre el, dupa ce afaceristul a ajuns la azil

Fara doar si poate, Anamaria Prodan este una dintre cele mai cunoscute, puternie si mediatizate femei din Romania, iar numele ei atrage ca un magnet atunci cand este rostit.

Invitata in podcastul „Tare de tot”, al lui Viorel Grigoroiu, Anamaria Prodan a vorbit atat despre viata ei, cat si despre ce se intampla in tara noastra in aceasta perioada. Si, asa cum era de asteptat, nu a evitat nici subiectul Irinel Columbeanu, afacerist care a ajuns la azil dupa ce a ramas fara intreaga lui avere.

Anamaria Prodan a dezvaluit ca a auzit de multe cazuri in care oameni cu bani nu au stiut sa-si gestioneze averea si au ajuns la faliment. Iar de vina ar fi, dupa cum afirma impresara, proasta educatie.

„Tine foarte mult si de educatie si de ceea ce ai vazut acasa. Ala e bagajul tau genetic. Cu cat ai calcat mai mult pe cadavre, te-ai ascuns, te-ai prefacut ca sa ajungi unde nici nu visai... cu atat cazi mai tare. Ala care nu a avut un background si o educatie se va intoarce in lumea lui.

Stii cate cazuri cunosc? Am urmarit si mi-am zis: «Bai, nu se poate sa fie 100% adevar in chestia asta». Niciunul nu a reusit! Uite, ajungi in azil. Si n-ai cu ce sa-ti platesti azilul! E strigator la cer! Sunt o gramada, nu doar Irinel Columbeanu. Nu au putut sa-si gestioneze viata”, a spus Anamaria Prodan.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vedete-din-romania

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Trucuri vestimentare pentru mignone

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Cum iti adaptezi garderoba la zilele fierbinti de vara

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare