Vedete din Romania

#dorian popa drogat #reactie iubita dorian popa #Dorian Popa

Reactia iubitei lui Dorian Popa, dupa ce artistul a fost prins la volan sub influenta drogurilor

Dorian Popa a fost prins vineri seara (27 octombrie) la volan sub influenta substantelor psihoactive. Cunoscutul artist conducea bolidul sau de luc pe strazile din Domnesti, imbracat doar in lenjerie intita.

 

Potrivit informatiilor, Dorian Popa a fost oprit de politie si a fost supus unui test cu aparatul DrugTest, care a indicat prezenta cannabisului. Dorian ar fi sustinut ca nu consumase substante, ci doar inhalase, venind de la o petrecere.

Conform news.ro, el se afla in drum spre magazin cand a fost oprit de politie, fiind in apropierea locuintei sale. IPJ Ilfov a anuntat ca incidentul a avut loc la data de 27 octombrie, ora 21:15, cand un echipaj de politie rutiera l-a oprit in trafic in localitatea Domnesti pe un barbat care a iesit pozitiv la testele de substante psihoactive.

„Intrucat aceasta nu reprezinta o proba in cadrul dosarului penal, conducatorul auto a fost condus la unitate medicala din Bucuresti, pentru recoltarea de probe biologice, in vederea stabilirii cu exactitate a consumului unor substante interzise. In cauza, conducatorului auto i-a fost retinut permisul de conducere fiindu-i suspendata exercitarea dreptului de a conduce, conform Legii. Politistii Serviciului Rutier Ilfov au deschis un dosar penal, in care efectueaza cercetari, sub aspectul savarsirii infractiunii de conducerea unui vehicul sub influenta substantelor psihoactive”.

Contactata de jurnalisti, iubita lui Dorian, Babs, a declarat ca nu stie nimic despre incident. „Nu stiu ce sa iti spun ca nu stiu nimic, eu nu sunt cu el acum. Nu am cum sa dau niste declaratii cand nu am luat legatura cu el, nu am dat de el”, a declarat Babs pentru click.ro.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vedete-din-romania

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Cum sa-ti alegi blazerul/sacoul/taiorul

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare