Vedete din Romania

#Ana Morodan #volan #pedeapsa #inchisoare #droguri

S-a aflat sentinta in cazul Anei Morodan. Ce pedeapsa a primit, dupa ce a fost prinsa beata si drogata la volan

Ana Morodan, cunoscuta si sub numele de "Contesa digitala" in lumea mondena, si-a primit sentinta joi, 19 octombrie, care consta intr-o condamnare la 1 an, 3 luni si 10 zile de inchisoare cu suspendare, precum si obligatia de a presta 60 de zile de munca in folosul comunitatii.

Aceasta hotarare a fost luata in urma unui incident petrecut in luna martie, cand Ana Morodan a provocat un accident rutier, desi avea permisul suspendat si se afla sub influenta alcoolului si a drogurilor, conform informatiilor furnizate de Agerpres. Trebuie mentionat ca decizia nu este definitiva si poate fi supusa apelului.

Potrivit deciziei luate de Judecatoria Sectorului 1, Ana Morodan a primit 10 luni de inchisoare pentru refuzul sau sustragerea de la prelevarea de mostre biologice, 6 luni pentru conducerea unui vehicul fara permis de conducere si inca 10 luni pentru conducerea unui vehicul sub influenta alcoolului sau a altor substante. Toate aceste pedepse au fost contopite, rezultand astfel o condamnare totala de 1 an, 3 luni si 10 zile de inchisoare cu suspendare.

Pe langa aceasta, Ana Morodan este obligata sa participe la un program de reintegrare sociala si sa execute munca neremunerata in beneficiul comunitatii, fie la Primaria Voluntari, fie in cadrul societatii Green City Voluntari SA, pentru o perioada de 60 de zile lucratoare.

Ana Morodan a fost retinuta in data de 28 martie. Initial, a fost acuzata de producerea unui accident de circulatie, dupa ce nu a oprit la semnalele politistilor. Cateva ore mai tarziu, a fost oprita din nou, iar in urma verificarilor, s-a descoperit ca aceasta avea permisul suspendat ca urmare a incidentelor din aceeasi zi.

Politistii au deschis un dosar pentru trei infractiuni: conducere cu permisul suspendat, consum de substante stupefiante interzise si refuzul recoltarii de probe biologice. Ana Morodan a negat ca ar fi condus sub influenta alcoolului sau a drogurilor, sustinand ca principala sa greseala a fost conducerea cu permisul suspendat.

 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vedete-din-romania

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Stilul clonat sau cum ajungi sa porti mereu si mereu aceeasi tinuta

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Irina Markovits: Nu esti tu de vina, ci hainele

Expertul Acasa.ro, Irina Markovits

Pune o intrebare