Vedete din Romania

#natasa raab #inmormantare

Cand va fi inmormantata Natasa Raab. Actrita s-a stins din viata la varsta de 70 de ani

Natasa Raab a parasit aceasta lume pe data de 23 octombrie 2023, la varsta de 70 de ani, lasand in urma o amprenta de nesters in lumea teatrului romanesc.

Natasa Raab, care a luptat eroic impotriva bolii de Parkinson in ultimii ani ai vietii sale, a incetat din viata pe data de 23 octombrie, aducand tristete in inimile tuturor celor care au avut privilegiul de a o cunoaste si admira.

Pe parcursul vietii sale, Natasa Raab a depasit numeroase obstacole, inclusiv o confruntare cu cancerul ovarian, o batalie pe care a castigat-o cu curaj. In plus fata de suferinta legata de sanatate, Natasa Raab a trecut prin momente de cumpana in anul 2019, cand sotul ei, Val Gutul, s-a stins din viata.

Uniunea Teatrala din Romania a transmis publicului vestea trista a trecerii ei in nefiinta pe data de 23 octombrie 2023. Imediat dupa anunt, numerosi colegi si prieteni din lumea actorilor au adus un sincer omagiu memoriei sale, recunoscand valoarea inestimabila pe care a adus-o teatrului romanesc.

Ceremonia de inmormantare va avea loc pe 25 octombrie la Cimitirul Ungureni din Craiova. Cei care doresc sa-si ia ramas-bun sau sa aduca un ultim omagiu Natasei Raab pot sa o faca atunci.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vedete-din-romania

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Trucuri vestimentare pentru mignone

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Irina Markovits: Poate fi jeansul alb prietenul oricarei femei?

Sase jocuri educative de interior pentru iarna

Pune o intrebare