Vedete din Romania

#iubita marius elisei #Marius Elisei #catinca roman

Reactia Catincai Roman, dupa ce Marius Elisei si-a facut o noua iubita. "Acelasi lucru s-a intamplat si acum 10 ani"

Catinca Roman a pus capat discordiei cu sora sa mai mica, Oana, pentru a ii acorda ingrijirea mamei lor. Invitata in emisiunea lui Catalin Maruta, Catinca Roman a discutat despre Marius Elisei si noua lui partenera.

 

Catinca si Oana Roman nu au avut intotdeauna o relatie buna, dar, in ultima vreme, din cauza problemelor grave de sanatate pe care le are mama lor, au renuntat la neintelegeri. La PRO TV, in emisiunea „La Maruta”, fiica vitrega a lui Petre Roman a vorbit si despre starea actuala a surorii sale dupa despartirea de Marius Elisei.

Potrivit surorii Catincai Roman, comportamentul afectuos al fostului sot al Oanei Roman fata de noua sa iubita este similar cu cel pe care il avea cand era intr-o relatie cu Oana.

„Oana a trecut printr-o perioada foarte grea, cu separarea, cu divortul. E tinta atacurilor. Se promoveaza noua relatie a fostului sot ca si cum lucrurile ar fi wow, extraordinare. Cam acelasi lucru s-a intamplat si acum 10 ani cand era cu sora-mea. Wow, marea iubire. Foarte rapid, nu? Eu rog lumea sa se gandeasca ca este un copil la mijloc si poate pentru el lucrurile astea nu pica foarte bine, mai ales ca Isa este foarte atasata de tatal ei. Cred ca o deranjeaza un pic si sa vada asa o noua poveste superfericita si foarte ca si cum restul de dinainte n-ar fi existat”, a spus Catinca Roman la PRO TV.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vedete-din-romania

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Trucuri vestimentare pentru mignone

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Irina Markovits: Poate fi jeansul alb prietenul oricarei femei?

Sase jocuri educative de interior pentru iarna

Pune o intrebare