Vedete din Romania

#anamaria prodan #laurentiu reghecampf #rochie

Ce s-a intamplat cu rochia rosie pictata cu chipul lui Laurentiu Reghecampf. Anamaria Prodan, dezvaluire sincera: "A fost facuta pentru Reghecampf ca rasplata a familiei"

Recent, Anamaria Prodan a dezvaluit soarta celebrei rochii rosii cu portretul lui Laurentiu Reghecampf, o piesa vestimentara semnificativa din trecutul lor comun. Dupa despartirea de antrenor, impresara a luat o decizie surprinzatoare.

 

Impresara a marturisit ca pastreaza in garderoba sa o amintire speciala legata de fostul sot, Laurentiu Reghecampf. Este vorba despre rochia rosie cu portretul lui Reghecampf, pe care a purtat-o cu mandrie la Gala Fotbalului din 2014, cu noua ani in urma. Aceasta rochie a creat o controversa considerabila la acea vreme. Desi au trecut mai bine de doi ani de la despartirea lor, Anamaria Prodan a dezvaluit ca aceasta rochie speciala, alaturi de alte obiecte care amintesc de trecutul lor impreuna, inca ocupa un loc important in viata ei. Impresara considera ca unele amintiri raman pretioase.

„Da. O am inca rochia! Eu pastrez undeva, ca pe toate momentele importante din viata mea. Chiar daca mai sterg din ele, cele importante raman. Rochia a fost facuta pentru Reghecampf ca rasplata a familiei pentru rezultatele bune pe care le avea la acel moment. Si rochia, si tabloul, toate sunt pastrate pentru baiatul meu. Cand el va creste va decide ce face cu ele”, a declarat Anamaria Prodan, pentru click.ro.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vedete-din-romania

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Cum sa-ti alegi blazerul/sacoul/taiorul

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare