Vedete din Romania

# consum alcool #gabriela cristea #emisiune

Gabriela Cristea recunoaste ce s-a intamplat de fapt in emisiunea ei, cand a fost acuzata ca a consumat alcool. "Am fost un pic…"

Gabriela Cristea a oferit primele declaratii in urma acuzatiilor ca ar fi aparut in stare de ebrietate in emisiunea sa de la Antena Stars. "

 

Cu cateva luni in urma, in luna iunie, au circulat zvonuri pe internet conform carora Gabriela Cristea ar fi prezentat una dintre editiile emisiunii "Mireasa – Capriciile iubirii" in stare de ebrietate. La acea vreme, prezentatoarea nu a facut nicio declaratie, insa sotul ei, Tavi Clonda, a iesit in apararea ei.

Acum, in calitate de invitata in podcastul lui Catalin Maruta, Gabriela Cristea a decis sa rupa tacerea si sa faca primele declaratii cu privire la acuzatiile care i-au fost aduse.

„Este un grup, la emisiunea pe care o prezint. Este un grup de sutinatori, stii ca sunt impartiti, ca toate reality show-urile astea au o gramada de eu il sustin pe ala, eu il sustin pe ala, iar fetele alea nu ma plac! Si pentru ca eu sunt o tipa destul de expresiva, tot timpul gesticulez, fac glume multe, intr-o zi poate am fost un pic mai agitata si haioasa! Si au zis ca sigur am consumat ceva! Cum sa imi permit vreodata, in viata mea, sa ma duc la mine in emisiune (n.r. – in stare de ebrietate), eu imi respect meseria pe care o am! Si, pe langa asta, eu nu consum alcool!”, a spus Gabriela Cristea.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vedete-din-romania

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Stilul clonat sau cum ajungi sa porti mereu si mereu aceeasi tinuta

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Integreaza “amintirile” cumparate in viata ta, in garderoba ta

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare