Vedete din Romania

#oana roman #scandal #plata #supermarket

Oana Roman, scandal pe internet dupa ce a platit 70 de lei la supermarket. I se par foarte scumpe preturile din Romania

In ultima perioada, tot mai multi romani se plang ca preturile alimentelor au crescut foarte mult, in comparatie cu salariile care nu sunt deloc atat de mari.

Din categoria amintita se pare ca face parte si Oana Roman, care a mers recent la supermarket si a ramas socata de preturile pe care le-a gasit acolo.

Potrivit unei postari pe care a facut-o pe TikTok, Oana Roman a platit 70 de lei pentru cateva iaurturi, un unt, niste banane si o sticla de lapte.

Oana Roman afirma ca a dat 14 euro si se intreaba oare cate alimente poti cumpara intr-o tara din Uniunea Europeana cu aceasta suma.

„O sa va arat ce am cumparat azi cu 70 de lei si 48 de bani. O sticla de lapte de un litru si jumatate, un pachet de unt care, atentie, era la reducere 20%, doua iaurturi cu afine, patru iaurturi cu capsuni, o punga de Nesquik si trei banane. Toate aceste lucruri au costat 70 de lei, adica 14 euro. Eu acum va intreb: in Franta, in Germania, in Italia, in Spania, lucrurile astea costa 14 euro? Sau ce poti cumpara intr-o alta tara europeana cu suma de 14 euro? Practic sunt sase iaurturi, un pachet de unt, trei banane, un Nesquik si o sticla de lapte”, a spus Oana Roman pe TikTok.

 

@oanaromanoficial ce am cumpărat cu 70 de lei la Mega. foarte scump mi s a părut comparativ cu salariile din România. voi ce credeți? #foryou #fyp #oanaroman #cumparaturi ♬ original sound - oana roman

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vedete-din-romania

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Stilul clonat sau cum ajungi sa porti mereu si mereu aceeasi tinuta

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Irina Markovits: Poate fi jeansul alb prietenul oricarei femei?

Sase jocuri educative de interior pentru iarna

Pune o intrebare