Vedete din Romania

#Mircea Bravo #catalin botezatu #afacere

Catalin Botezatu a ramas fara 20.000 de euro! Mircea Bravo, implicat direct in „afacere”

Fara doar si poate, in ultimii ani tot mai multi au aflat de Mircea Bravo, dupa ce initial el era cunoscut doar pe internet.

Dupa ce a lansat in cinematografe mai multe filme, iata ca numele lui Mircea Bravo a ajuns pe buzele romanilor din toate colturile tarii. Si, mai mult decat atat, a inceput sa fie tot mai cautat pentru diferite contracte si evenimente.

Potrivit jurnalistilor de la Cancan, dupa ce timp de noua ani Catalin Botezatu a fost imaginea Targului de Nunti din Cluj, iata ca de aceasta data Mircea Bravo i-a luat fata cunoscutului designer.

Sursa citata noteaza ca designerul avea un contract de 20.000 de euro pe an pentru a fi imaginea Targului de Nunti din Cluj, insa in 2024 organizatorii nu au mai fost de acord sa-i plateasca aceasta suma.

Din cate se pare, decizia luata de organizatori a fost una foarte inspirata, deoarece ei au ramas cu cei 20.000 de euro in propriul buzunar, deoarece Mircea Bravo, cel care l-a inlocuit ca imagine a targului pe Catalin Botezatu nu a vrut niciun ban, ci a facut totul pe gratis!

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vedete-din-romania

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Cum iti adaptezi garderoba la zilele fierbinti de vara

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului