Vedete din Romania

# inchidere taverna #florin calinescu #reactie

Florin Calinescu, prima reactie dupa ce i-a fost inchisa taverna din Bucuresti: „Nu ma mai ocup”

In ultimele zile, in mediul online s-a viralizat informatia potrivit careia taverna din cartierul Tineretului a lui Florin Calinescu a fost inchisa de catre inspectorii Autoritatii Nationale pentru Protectia Consumatorilor (ANPC).

Contactat de jurnalistii de la Bugetul, pentru a oferi o reactie, fostul jurat de la „Romanii au talent” a dezvaluit ca, desi se numeste „La Calinescu”, taverna nu ii mai apartine de aproximativ cinci ani. In plus, el a preciat ca, daca au fost gasite nereguli, este foarte bine ca ANPC si-a facut treaba.

Din spusele actorului, el s-a ocupat timp de 15 ani de taverna din Bucuresti si nu a avut niciodata probleme cu autoritatile statului.

„Nu stiu, eu n-am treaba cu taverna. I-am lasat numele acolo, nu am trecut pe acolo de vreo 5 ani. Niste oameni pe care i-am cunoscut de-al lungul vremii m-au rugat sa se ocupe ei, ca un fel de franciza. Nu ma mai ocup de afacere de vreo 15 ani. Eu tot i-am zis baiatului acela sa schimbe. El a zis sa lase numele, dar nu cred ca lumea vine ca e a lui Calinescu sau ca e a altcuiva. Lumea nu vine pentru nume.

Poate ca e ceva justificat, habar n-am. Mai e ceva. E de ajuns ca unul sa aiba o treaba cu tine si sa spuna ca nu i-a placut mâncarea sau a facut o alergie. Taverna cred ca e de vreo 20 de ani si nu am avut nicio reclamatie la ea, mi s-ar parea suspect, dar daca au gasit mizerie, foarte bine, sa o inchida. Astea sunt chestii temporare, nu se inchide pe viata. Din cate stiu eu, pana cand m-am ocupat eu, nu a fost nicio reclamatie. Cred ca in Romania, daca vrei sa inchizi, poti sa inchizi totul”, a spus Florin Calinescu.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vedete-din-romania

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Cum sa-ti alegi blazerul/sacoul/taiorul

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Cum iti adaptezi garderoba la zilele fierbinti de vara

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare