Vedete din Romania

#Julia Chelaru a recunoscut #Julia Chelaru operatii estetice #julia chelaru

„Nu pot minti poporul cu televizorul”! Cine e vedeta care a recunoscut ce operatii estetice si-a facut

Nu mai este niciun secret ca tot mai multe vedete apeleaza la ajutorul chirurgilor si ca isi fac operatii estetice, insa unele celebritati incearca sa nege ca ar avea vreo operatie.

 

Fosta membra a trupelor Exotic si Sexxy, Julia Chelaru a cam disparut din lumina reflectoarelor in ultimii ani, insa mai are aparitii rare in studioul televiziunilor atunci cand mai lanseaza cate o melodie.

Recent, artista a fost din nou in centrul atentiei, dupa ce a oferit un interviu pentru Viva, in cadrul caruia a vorbit atat despre cum se mentine in forma, cat si despre operatiile estetice.

In varsta de 45 de ani, Julia Chelaru a afirmat ca nu are nimic impotriva interventiilor minore si ca inclusiv ea a apelat la ajutorul esteticianului.

„Clar am tinut diete drastice. Pentru ca era lipsa de informatie pe vremea aceeea. Dar cele mai drastice... in adolescenta. Insa era corpul altfel. Si, cand tineam, in doua saptamani chiar se vedea ca slabeam. Faceam si sport prin casa. Gasisem o carte de culturism pentru femei si faceam sport toata ziua prin curte. Si, in doua-trei saptamani, eram bomba. Dar, da, tot timpul am incercat sa tin diete. Cred ca sportul a functionat cel mai bine la mine. De cate ori am avut ambitie si am facut si sport, la mine corpul a reactionat si am si slabit si m-am si tonifiat pentru a arata bine. Eu am aparut si pe la TV, la anumiti doctori. Nu pot minti poporul cu televizorul, ca nu mi-am mai facut cate ceva... Dar mi-am facut doar contur de buze, pentru ca totdeauna le-am avut mai carnoase. Mi-am mai facut un botox, un cearcan... lucruri de acest gen. In ziua de azi, sa mergi la medicul estetician e ca si cand te-ai duce la dentist. Asa sunt acum. Si nu e ceva iesit din comun. Sunt adepta micilor interventii. Dar ceva care sa nu schimbe fata si sa te transforme in ultimul hal, sa te faca mai rau si sa-ti schimbe fizionomia. Nu sunt de acord cu acest lucru. Orice femeie e frumoasa asa cum a dat-o Dumnezeu, dar daca mai putem corecta pe ici, pe colo... un nasuc sa il mai ridicam, dar nu sa il taiem prea in vant, sa nu folosesc alt cuvant prea ciudat. Sunt de acord cu tot ce este in acord cu fata ta si cu personalitatea ta”, a spus Julia Chelaru.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vedete-din-romania

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Irina Markovits: Nu esti tu de vina, ci hainele

Expertul Acasa.ro, Irina Markovits

Pune o intrebare

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Stilul clonat sau cum ajungi sa porti mereu si mereu aceeasi tinuta

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare