Vedete din Romania

#condamnare definitiva # reactie fulgy #fiul clejanilor #fulgy #clejani

Prima reactie a lui Fulgy, fiul Clejanilor, dupa ce a fost condamnat definitiv cu suspendare la doi ani de puscarie

La mai bine de un an de cand a fost retinut pentru 24 de ore si a inceput procesul impotriva lui, deoarece a amenintat, a agresat si i-a luat telefonul unui jurnalist care il filma, Fulgy, fiul Clejanilor si-a aflat pedeapsa.

 

Potrivit deciziei finale pe care a dat-o instanta, Fulgy de la Clejani, pe numele lui real Manole Dan Constantin Fulgeras, a fost condamnat cu suspendare la doi ani de inchisoare, pentru talharie!

„Solutia pe scurt: Decizia penala nr.1395/A din 9 Noiembrie 2022 - In baza art. 421 pct. 1 lit. b C.proc.pen., respinge ca nefondat, apelul declarat de inculpatul MANOLE DAN CONSTANTIN FULGERAS impotriva sentintei penale nr.294 din data de 21.04.2022 pronuntate de Judecatoria Sectorului 3 Bucuresti- Sectia Penala in dosarul nr.21488/301/2021. In baza art.275, alin.2 Cod de procedura penala obliga pe apelantul-inculpat Manole Dan Constantin Fulgeras la plata cheltuielilor judiciare avansate de stat in suma de 400 lei. Definitiva. Pronuntata conform art. 405, alin. 1 C.pr.pen., astazi 09 noiembrie 2022. Document: Hotarare 1395/2022 09.11.2022”, a anuntat instanta.

Dupa ce si-a aflat pedeapsa, Fulgy, fiul Clejanilor, a postat pe retelele de socializare un video selfie prin care isi linistea apropiatii si fanii, afirmand ca nu a ajuns la puscarie si ca acest lucru nici nu se va intampla.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by mrmoft (@mrmoft_)

„Hai buna dimineata, oameni buni, din halatul asta rosu si cu cea mai buna stare, pentru ca am cea mai frumoasa viata! Vreau si eu sa va anunt in felul urmator: Nu sunt la puscarie si mai e cale lunga, doamne fereste si apara pe toata lumea. Va pup”, a spus Fulgy de la Clejani in clipul video postat pe internet.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vedete-din-romania

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Irina Markovits: Nu esti tu de vina, ci hainele

Expertul Acasa.ro, Irina Markovits

Pune o intrebare

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului