Vedete din Romania

#zsolt csergo #casnicie #nicoleta luciu

Nicoleta Luciu, adevarul despre casnicia cu Zsolt Csergo: „Nu stiu ce ai auzit tu”

In ultimii ani, nu doar o data s-a scris ca Nicoleta Luciu si sotul ei, Zsolt Csergo, ar fi la un pas de divort. Insa zvonurile nu au fost niciodata confirmate si nici nu s-au adeverit.

Recent, Nicoleta Luciu a inceput sa reapara in unele productii de la Antena 1, iar interviurile cu ea sunt tot mai dese. Astfel, jurnalistii de la Click au stat de vorba cu vedeta si, printre intrebari s-a strecurat si cea legata de relatia cu Zsolt Csergo.

„Copiii sunt bine! Mi-au schimbat mult viata, dar chiar si asa pot sa iti zic ca sunt suficienti cati avem. Nu imi mai doresc alt copil. Am si 42 de ani. Este ok asa cum sunt! Nu ma consider o mama eroina ca am patru copii. Sunt femei care au si cate 10 copii. Acele persoane sunt mame eroine, nu eu. Ne crestem copiii asa cum credem, eu si Zsolt, ca este mai bine si mai frumos. Sotul este si el bine, sanatos, ne este bine asa cum suntem. Ne intelegem minunat si nu avem probleme in cuplu. Nu stiu ce ai auzit tu… Nu stiu ce probleme… Eu pot sa iti zic ca lucrurile intre noi doi sunt foarte bune”, a spus Nicoleta Luciu pentru sursa citata.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vedete-din-romania

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului