Vedete din Romania

#monica barladeanu #afectiune #boala

Monica Barladeanu, dezvaluiri despre afectiunea pe care a avut-o in tinerete. Ce a patit superba actrita in trecut

Monica Barladeanu arata impecabil la 44 de ani, fiind una dintre cele mai frumoase femei din Romania. Vedeta are mare grija de pielea sa pentru a se asigura ca imaginea ei nu o sa aiba de suferit de-a lungul timpului. Totusi, in trecut, ea s-a confruntat cu o anumita afectiune. Vedeta, care are un ten impecabil, a marturisit ca a avut acnee, insa s-a folosit de cateva produse pentru a scapa de aceasta problema.

 

“Sunt foarte pasionata de ingrijirea pielii! Mi se pare esential! E un lucru care, odata ce se duce la vale, e foarte greu de recuperat colagenul din pielea ta, apoi, ajungi sa peticesti, sa mergi la operatii. Cel mai important este sa te tii de rutina, iar rutina nu trebuie sa fie foarte complicata. Eu am un ser de fata, dupa demachiere. Serul e foarte important, pentru ca are ingredientele active, cele mai puternice. Dupa ser, folosesc crema de seara si crema de ochi. Nu sariti peste crema de ochi, peste ser, care este foarte important! Fara protectie solara, nici nu discutam! Nu exista sa nu folosesc SPF 50! Azi dimineata mi-am dat cu SPF pe fata. Crema mea de zi contine Vitamina C si SPF 50. Am avut probleme cu tenul. Am avut acnee, evident! Pe mine, personal, m-a ajutat foarte mult acidul glicolic, exfolia usor tenul, iar, apoi, acidul salicilic.”, a spus actrita pentru Impact.ro.


 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vedete-din-romania

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Stilul clonat sau cum ajungi sa porti mereu si mereu aceeasi tinuta

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Trucuri vestimentare pentru mignone

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare