Vedete din Romania

#aspect #romanita iovan #intretinere

Romanita Iovan si-a dezvaluit secretele. Cum se intretine

Trupul Romanitei Iovan este fara de cusur. Vedeta, aflata la varsta de 58 de ani, arata extraordinar si este considerata una dintre cele mai frumoase femei din Romania. Totusi, aceasta s-a obisnuit sa se tina departe de anumite vicii. Creatoarea de moda a recunoscut ca nu a fumat si nu a consumat niciodata alcool.

 

„Este foarte importanta sanatatea. De exemplu: nu beau alcool, nu am baut niciodata. Am gustat si mi-am dat seama ca nu imi place. Nu am fumat, nu fumez si nici nu am pierdut noptile. Este important, intr-adevar. Daca am adormit la ora 12 sau la ora 1 noaptea, intr-o anumita seara, am suferit din punctul asta de vedere si am zis ca trebuie sa recuperez, cumva, acele ore nedormite. Sunt importante toate miscarile astea. Mananc si sanatos, ma ingrijesc. E ceva ce fac de mica. Nu s-a intamplat acum doi ani sau ceva de genul. Ma intretin si ma preocupa lucrul asta!”, a spus Romanita Iovan pentru Impact.ro.


 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vedete-din-romania

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Irina Markovits: Poate fi jeansul alb prietenul oricarei femei?

Sase jocuri educative de interior pentru iarna

Pune o intrebare

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului