Vedete din Romania

#scena #actor #florin piersic

Care este secretul lui Florin Piersic. Cum reuseste sa urce pe scena la 87 de ani si sa cucereasca publicul

Florin Piersic este o adevarata emblema pentru cinematografia romaneasca, fiind unul dintre cei mai indragiti actori din aceasta tara. El nu renunta la marea lui pasiune, actoria, nici la 87 de ani, reusind sa sfideze trecerea timpului si sa ii cucereasca pe spectatori de fiecare data cand urca pe scena. Actrita Medeea Marinescu a spus care este secretul starului, oferind, in acelasi timp, detalii despre colaborarea cu acesta.

 

„Nu e usor sa joci doua ore in spectacole istovitoare, fara pauza, cum e piesa in care am bucuria de ani buni si frumosi sa apar alaturi de Florin Piersic. E vorba, desigur, despre ‘Straini in noapte’. Cel mai recent spectacol l-am avut pe scena Nationalului, la finele lui aprilie. Si mai urmeaza si alte reprezentatii, inclusiv prin tara, dar, din nou, si la Bucuresti. Iar programul sau nu se opreste aici! Florin Piersic se hraneste cu aplauzele si caldura spectatorilor. Are o relatie iesita din comun si cu scena, dar, deopotriva, si cu cei din sala!”, a spus Medeea Marinescu pentru Playtech Stiri.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vedete-din-romania

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului