Vedete din Romania

#scandal online #george buhnici #mircea badea #scandal

Mircea Badea, despre derapajul lui George Buhnici si scandalul din online: “A spus niste tampenii”

Mircea Badea a comentat subiectul care a facut valva pe internet in ultimele zile. Mai exact, declaratiile lui George Buhnici care au scandalizat tot internetul.

 

Realizatorul tv a declarat ca fostul jurnalist “A spus niste tampenii”, dar si ca lumea nu ar trebui sa fie interesata de ce spune acesta sau o alta persoana despre noi, ci sa ne acceptam asa cum suntem.

“Ce mi se pare important de spus? Raportarea corecta era sa nu ne intereseze ce spune Buhnici. A spus niste tampenii, dar faptul ca unii s-au inflamat inseamna ca i-a atins subiectul, adica nu i-a lasat indiferenti ce a zis el. 

Niste doamne au vorbit la televizor si erau afectate de ce a spus Buhnici. Acest lucru mi se pare gresit. Sa analizez ce a spus Buhnici? Ma doare in cot. Ce este gresit este sa te afecteze ce a spus Buhnici sau unul ca el. Si pentru ca nu pot fi schimbati cei care gandesc asa, ce ramane de facut? Sa ma modelez pe mine. Cum sa ma intereseze ce zice unul ca el?! Depinde cat de permisiv sunt eu in a ma rani niste cuvinte. 

Nu lasa viata sa-ti rapeasca mintea, indiferent prin ce treci. Treci peste! (...) De ce trebuie sa fie cineva atins de ce zice Buhnici? (...) Suntem prea slabi in interior, ne pot rani atat de multe lucruri poate pentru ca generatiile actuale nu au trecut prin nicio criza majora. De fapt, abia acum am trecut prin niste crize - pandemie, razboi la granita, apocalipsa economica. Cand vom trece prin toate crizele de genul, nu ne va mai interesa ce spune unul ca Buhnici. In prezent, oamenii sunt prea usor de ranit. Generatia care a trecut prin Al Doilea Razboi Mondial sigur nu e interesata daca ii spui ca n-are „patratele”.

Inteleg si tema bullyingului. Sa lupti eficient impotriva bullyingului este nu sa-l faci pe X sa nu mai zica un anumit lucru, ci pe celalalt sa nu-i pese. Daca eu decid ca e ok asa cum sunt, de ce trebuie sa ma afecteze ce zice unul ca Buhnici?!”, a declarat Mircea Badea in emisiunea In gura presei de la Antena 3. 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vedete-din-romania

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Irina Markovits: Nu esti tu de vina, ci hainele

Expertul Acasa.ro, Irina Markovits

Pune o intrebare

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Trucuri vestimentare pentru mignone

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare