Vedete din Romania

#george buhnici #cristina batlan

Cristina Balan, raspuns pentru George Buhnici: „Capul sus, zambetul pe chip si trupul in slip”

George Buhnici este in centrul unui adevarat scandal in mediul online, dupa ce a declarat la Antena Stars ca el merge la plaja pentru a se uita la femeile in costum de baie si ca reprezentantele sexului frumos care au vergeturi ar trebui sa-si rezolve probleme fizice inainte de a merge la mare. Mai mult decat atat, fostul prezentator TV a spus ca sotia lui arata precum o minora si ca acesta este un lucru bun.

Dupa declaratiile socante, mai multe personalitati l-au taxat dur pe George Buhnici, iar printre acestea se afla si Cristina Balan, cantareata ce a castigat in trecut „Vocea Romaniei”: „Foarte posibil ca acele declaratii buhnicio-marlanesti sa fie facute fix pentru a starni reactii, pentru a atrage atentia, insa subiectul este la fel de important, indiferent de motivatie: femeile trebuie sa satisfaca ochii masculilor, trupurile lor trebuie sa fie perfecte, altfel degeaba au creier sau talent sau calitati nenumarate. Daca au vergeturi sau celulita, Doamne feri, sa nu indrazneasca sa-si arate pielea. Sa-si puna burka sau sa stea la ele acasa si sa serveasca vreun boss. Fetelor, cu 70/80/100+ kg, daca aveti si vergeturi si celulita, va rog eu frumos: la plaja cu voi! Capul sus, zambetul pe chip si trupul in  slip”.

Iata mai jos mesajul integral postat de Cristina Balan pe Facebook:

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vedete-din-romania

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Trucuri vestimentare pentru mignone

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare