Vedete din Romania

#Lidia Buble #deces #lacrimi

Lidia Buble, in lacrimi pe Instagram! Cantareata e in doliu: Cine a murit

In varsta de 29 de ani, Lidia Buble, una dintre cele mai apreciate artiste din Romania, a trecut prin clipe de groaza.

 

Dupa cum a anuntat chiar ea pe Instagram, la story, Bubbly, catelusul ei, a murit, dupa ce s-a luptat mai mult timp cu unele probleme de sanatate. Din pacate, patrupedul si-a pierdut pana la urma viata, iar Lidia Buble a afirmat ca in acel moment a simtit ca viata se termina si pentru ea.

„Scuzati-mi fata, dar mi-a aparut filmuletul acela cu Bubbly si m-au rascolit amintirile. V-am promis ca o sa va povestesc ce s-a intamplat cu Bubbly. Va ramane pentru totdeauna in inima mea, s-a transformat intr-un ingeras. Bubbly, in cei cinci ani si jumatate de viata pe care i-a avut, a avut mai multe crize, avea niste dureri extraordinar de mari si uneori zici ca urla ca un om de durere. Voma, nu mai putea sa mearga, cadea din picioare. Imi este foarte greu sa vorbesc despre acest subiect. Imi este super dor de el. Bubbly avea doua mari probleme de sanatate. Eu stiam. Era vorba despre pancreatita si rinichii. Cu rinichii era praf. Eu am vrut sa il si castrez. Doctorii mi-au zis ca o sa mai traiasca doar cateva luni. Undeva in fisa lui scria ca avea ceva probleme cu inimioara, dar nu mi-au fost prezentate ca fiind grave. In urma cu doua saptamani mi-a facut o criza, voma, nu mai putea sa isi faca nevoile cum trebuie, incepea sa schiopateze de la durere. Criza aceasta nu a fost atat de grava, fata de altele. Urla ca un om de durere, era ceva infiorator. L-am trimis de urgenta la doctor cu un prieten. Cand m-am dus sa il iau, doctorii mi-au zis ca este deshidratat, ca nu au putut sa ii ia sange. I-au facut cateva perfuzii, sa il puna pe picioare. Mi-au zis sa revin urmatoarea zi sa vada daca se poate lua sange. Asta s-a si intamplat, iar analizele au iesit bine. Mi l-au dat acasa. Mi se parea ca se simtre din ce in ce mai rau. Se transformnase intr-o leguma, nu mai putea sa mearga absolut deloc, nu dormea, nu mai voia sa manance. In ziua in care a murit Bubbly a fost pentru prima data cand am simtit ca mor. Eram in stare sa iau orice fel de pastila”, a spus Lidia Buble pe instastory.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vedete-din-romania

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Irina Markovits: Nu esti tu de vina, ci hainele

Expertul Acasa.ro, Irina Markovits

Pune o intrebare

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Cum sa-ti alegi blazerul/sacoul/taiorul

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare