Vedete din Romania

#dezvaluiri relatie #relatie #andreeea balan

Andreea Balan, dezvaluiri despre noua relatie: „Ma indragostesc destul de des”

Dupa ce a suferit din dragoste din cauza lui Keo, care a inselat-o si a parasit-o pentru Misty, dar si din cauza lui George Burcea, alaturi de care are doua fetite, dar cu care nu mai vorbeste deloc in prezent, despre Andreea Balan s-ar fi putut spune ca nu mai are puterea sa iubeasca din nou.

 

In ciuda tuturor dificultatilor prin care a trecut de-a lungul vietii, celebra artista afirma ca dezamagarile nu au facut-o sa se dea in laturi atunci cand a venit vorba de o noua relatie. Si, mai mult decat atat, Andreea Balan a afirmat ca se indragosteste destul de des si ca este deschisa pentru o noua relatie, doar ca o va face publica atunci cand va simti ca este ceva profund.

„Cand o sa fie ceva foarte adanc, profund si voi fi foarte sigura, probabil ca voi spune sau pur si simplu ma veti vedea. Ma concentrez foarte mult pe cresterea Ellutei si a Claritei. Tot timpul am curaj sa iubesc. Eu ma indragostesc. Destul de des. Mie imi place sa iubesc si sunt foarte deschisa iubirii, mai ales acum, de cand sunt pe aceasta cale spirituala. Eu sunt foarte deschisa, in general, sa invat, si sunt foarte deschisa la iubire. Cu totii suferim din dragoste, cu totii plangem, cu totii ne ridicam apoi o luam de la capat, iar ne indragostim. Aleg sa nu am ziduri, desi am suferit, si aleg sa ma indragostesc si sa iubesc. Imi place sa fiu indragostita”, a spus Andreea Balan, potrivit celor de la Unica.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vedete-din-romania

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Cum iti adaptezi garderoba la zilele fierbinti de vara

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului