Vedete din Romania

#2 milioane de euro #ioana nastase #ilie nastase #reactie #paguba

Reactia Ioanei Nastase, dupa ce s-a spus ca i-a facut o paguba de doua milioane de euro lui Ilie Nastase

Casatoriti din vara anului 2020, atunci cand nasi le-au fost Ioana si Ciprian Marica, Ioana si Ilie Nastase au trecut prin mai multe dificultati de-a lungul relatiei lor.

 

Nu doar o data, cei doi soti au avut divergente si s-au despartit, insa de fiecare data s-au impacat. Acum, problemele lor par mai mari ca niciodata, daca ar fi sa ne luam dupa ce scriu jurnalistii de la Cancan! Potrivit sursei citate, Ioana Nastase ar fi plecat de acasa de mai bine de o saptamana si l-ar fi lasat pe Ilie Nastase si fara 2 milioane de euro, suma pe care cei doi soti au obtinut-o dupa ce au vandut o casa si un teren.

Pentru a se apara, Ioana Nastase a postat pe internet un mesaj prin care afirma ca ea nu a parasit caminul conjugal, ci Ilie Nastase este cel care a plecat de acasa. Mai mult decat atat, femeia afirma ca nu stie nimic despre suma de bani despre care scriu cei de la Cancan.

„In primul rand, tin sa va anunt ca sunt socata de acuzatiile grave aduse de sotul meu la adresa mea prin intermediul presei. Va relatez ca ma aflu in locuinta mea din Bucuresti, iar in urma cu aproximativ 30 de minute, masinile si locuinta mea mi-au fost filmate. Sotul meu a afirmat faptul ca nu stie de mine de mai bine de o saptamana. Lucru neadevarat, deoarece pana luni ne-am aflat la ziua prietenei mele, in Poiana Brasov, dupa care am plecat catre Constanta impreuna cu sotul meu. In cursul zilei de marti, sotul meu si-a luat un rucsac cu lucruri personale si a plecat fara sa-mi spuna unde, iar eu am ramas in locuinta din Constanta. Ilie obisnuia sa plece de acasa o perioada de cateva zile, fara ca acesta sa-mi spuna unde pleaca sau ce face, eu respectandu-i dorinta. Am asteptat ca sotul meu sa revina acasa, lucru care nu s-a intamplat. Ulterior eu deplasandu-ma spre locuinta din Bucuresti, iar acest aspect poate fi verificat prin camerele de luat vederi ale complexului rezidential unde locuim. Referitor la acuzatiile facute asupra celor 2 milioane euro, sunt total neadevarate, lucru care poate fi demonstrat in fata organelor competente, daca va fi necesar. Cu profunda dezamagire, am fost nevoita sa raspund acuzatiilor nefondate aduse de sotul meu”, a spus Ioana Nastase pe internet.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vedete-din-romania

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Integreaza “amintirile” cumparate in viata ta, in garderoba ta

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Irina Markovits: Nu esti tu de vina, ci hainele

Expertul Acasa.ro, Irina Markovits

Pune o intrebare