Vedete din Romania

#Ramona Prodea #Jorge #artist #infidelitate

Jorge, dezvaluiri despre infidelitate. Artistul a inselat-o pe Ramona Prodea. "Nici nu stiu sa explic"

 

Jorge si Ramona Prodea si-au unit destinele in 2013 si au impreuna un baiat. Inainte de a casatorie, cei doi au trecut printr-o perioada dificila in relatia lor, ajungand chiar sa se separe.

Recent, artistul a dezvaluit intr-un interviu pentru Ego detalii mai putin cunoscute despre acea perioada dificila. Jorge a recunoscut ca a inselat-o pe Ramona Prodea si ca a fost prins in acea situatie.

„Eu nu mai condamn pe nimeni, mai ales ca am facut-o si eu, dar mai ales ca fiecare avem experientele noastre care ne maturizeaza. Majoritatea femeilor sunt cele care au fost inselate si mai nou barbatii spun ca femeile sunt cele care inseala. Mesajul meu pentru voi este ca nu este despre voi. Barbatii nu inseala pentru ca nu sunteti frumoase, minunate, isi cauta validarea, este vorba despre el. Este imatur si isi cauta maturitatea. Cand te respecti, nu mai ranesti pe altcineva”, a spus Jorge, in emisiunea Ego Life.

Jorge a declarat ca, in opinia sa, barbatii ajung sa insele din cauza lipsei de iubire si respect fata de ei insisi. “Cand nu ai succes intr-un domeniu poate il gasesti la femei, cand ai lipsuri cauti in alta parte. Nici nu stiu sa explic in cuvinte. Eu cred ca este o tactica a egoului in care tu nu-ti dai seama ca te iubesti, ca trebuie sa te iubesti si cauti validare in ochii celuilalt. Ajungi la o un moment dat sa intelegi ca, de fapt, tu ai o problema ca nu te iubesti, si nu te respecti pe tine”.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vedete-din-romania

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Irina Markovits: Poate fi jeansul alb prietenul oricarei femei?

Sase jocuri educative de interior pentru iarna

Pune o intrebare

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Cum sa-ti alegi blazerul/sacoul/taiorul

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare