Vedete din Romania

#hannelore # insula iubirii #bogdan ionescu

Hannelore de la Insula Iubirii are un corp de invidiat. Cat de sexy s-a fotografiat fosta iubita a lui Bogdan Ionescu

Bogdan Ionescu si Hannelore Ulrich au fost concurenti in sezonul 4 al emisiunii "Insula Iubirii," iar povestea lor a fost una plina de intorsaturi surprinzatoare. La inceput, parea ca relatia lor este una solida, insa lucrurile au luat o intorsatura neasteptata in Thailanda.

Hannelore s-a indragostit de ispita masculina Andi Constantin, in ciuda faptului ca avea deja planuri de casatorie cu Bogdan. Incercand sa-si acorde o noua sansa, cei doi s-au casatorit, dar relatia lor nu a rezistat si au decis sa mearga pe drumuri separate.

Dupa despartire, Bogdan a participat ca ispita in sezonul 6 al emisiunii "Insula Iubirii," insa nu a avut prea mult succes in cucerit concurente. Cu toate acestea, norocul in dragoste nu l-a parasit complet si s-a logodit cu altcineva in urma cu ceva timp. In timp ce Bogdan si-a gasit fericirea in alta parte, Hannelore pare ca traieste o poveste de dragoste speciala alaturi de un nou barbat. Pe langa schimbarea partenerului, femeia a adoptat si o noua imagine, renuntand la parul blond si alegand sa devina bruneta.

 

In plus, Hannelore arata mai bine ca niciodata, avand un corp bine sculptat, ceea ce denota ca viata ei de acum o face sa se simta fantastic.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vedete-din-romania

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Irina Markovits: Nu esti tu de vina, ci hainele

Expertul Acasa.ro, Irina Markovits

Pune o intrebare

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Trucuri vestimentare pentru mignone

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare