Vedete din Romania

#ramona olaru #catalin cazacu #despartire

Gestul suprinzator al Ramonei Olaru: l-a scuipat pe Catalin Cazacu. "S-a intamplat imediat dupa despartire"

Dupa declaratiile recente facute de fostul sau iubit, Catalin Cazacu, Ramona Olaru a avut o prima  reactie publica. Intr-un interviu, Catalin Cazacu a dezvaluit ca Ramona l-a scuipat si aceasta a confirmat acum ca incidentul a avut loc in luna decembrie, dupa ce s-au despartit.

In urma cu cateva zile, Catalin Cazacu a acordat un interviu pentru cancan.ro, in care a adresat cateva acuzatii severe la adresa Ramonei Olaru. Fara a mentiona numele ei, campionul la motociclism a sustinut ca asistenta TV l-ar fi scuipat si a comentat despre obiceiul ei de a-si schimba frecvent partenerii.

“Nu, pe mine m-a salvat Dumnezeu! Nu se va mai intampla niciodata, eu am inteles conceptul! Eu am ramas singur, sunt un om singur, n-am avut noroc in dragoste. Tot tac din gura, dar la un moment dat nu o sa mai tac din gura. Daca-mi dau drumul la gura, ne-am nenorocit! Am inteles ultima oara ca am vrut sa fiu salutat si m-am intors ca sa nu fiu salutat. Am facut asta pentru ca cu o data anterioara cand am vrut sa fiu salutat, am fost scuipat. Si am zis ca nu e frumos, mai ales ca acum, in ultimul timp, o data la saptamana se schimba partenerul, am zis ca nu vreau sa ma mai scuipe nimeni!“.

Ramona Olaru a confirmat, tot pentru aceeasi sursa, ca l-a scuipat pe Catalin Cazacu dupa despartirea lor, in luna decembrie, in urma declaratiilor facute de acesta. “(…) daca vorbim despre situatia respectiva, s-a intamplat, dar s-a intamplat imediat atunci dupa despartire. Pentru ca stim cu totii ce povesti au fost intre noi. Iar odata ce am fost plecata de acolo, daca la un anumit eveniment tu vii si vrei sa pui mana pe mine, cum iti permiti sa pui mana pe mine?! Cred ca asta era singurul gest care sa te departeze”, a declarat Ramona Olaru recent, pentru Cancan.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vedete-din-romania

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Trucuri vestimentare pentru mignone

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului