Vedete din Romania

#luptator #ionut iftimoaie #retragere

Iftimoaie a disparut din lumina reflectoarelor. De ce a decis fostul luptator sa se retraga din showbiz

Ajuns la 45 de ani, varsta pe care abia a implinit-o in aceasta vara, Ionut Iftimoaie este, fara doar si poate, unul dintre cei mai cunoscuti romani atat in tara, cat si peste hotare.

Fostul luptator de K1, care s-a facut remarcat si in multe emisiuni TV, a luat insa o decizie radicala: vrea sa dispara din lumina reflectoarelor definitiv!

Retras din activitatea sportiva in anul 2016, Ionut Iftimoaie a cochetat o mica perioada de timp si cu viata politica, inca lumea l-a asociat in ultimii ani cu emisiunile de divertisment din tara noastra.

Acum, intr-un interviu pentru Cancan, fostul luptator de K1 a afirmat ca a venit timpul sa se retraga definitiv din showbiz!

„Trei lucruri sunt definitiv inchise in viata mea. Cel dintai e cel legat de lumea sportului. Am spus ca ma retrag in 2016 si asa a si ramas! Apoi, am pus definitiv stop si unei cariere politice. Anunt ca nu mai sunt atras de niciun fel de oferta, indiferent de partidul din partea caruia as mai fi primit, eventual, vreo propunere. Nu ma mai intereseaza niciun fel de campanie politica! Iar cea de-a treia si cea mai recenta e cea legata de lumea televiziunii. Am decis ca mi-am spus si in acest caz cel din urma cuvant, fara niciun fel de regrete. Am intors chestiunea pe toate partile inainte de a pune stop. Ce ar putea fi peste o emisiune precum Survivor, la noi, in Romania?

Apoi, partea financiara nu mai poate avea la fel de multa influenta asupra mea, fiindca am decis sa nu mai dau prioritate partii financiare in luarea unei decizii de asemenea gen. Timpul petrecut cu copiii mei a devenit mult, mult mai pretios si nimic nu-l mai poate egala. In plus, nicio suma de bani din lume nu mai poate egala o asemenea bucurie. Daca as mai pierde un asemenea timp, cine mi l-ar putea rascumpara? Raspunsul e unul singur si foarte simplu: Nimeni”, a spus Ionut Iftimoaie pentru sursa citata.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vedete-din-romania

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Trucuri vestimentare pentru mignone

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Irina Markovits: Poate fi jeansul alb prietenul oricarei femei?

Sase jocuri educative de interior pentru iarna

Pune o intrebare